Arkadaşlar selam bir arkadaşım var babasının eski s10+ ı var onu satmak istiyor biraz da enayi ben de bunu kullanmak istiyorum bana 800 liraya s10 + satacakmış ön camında çok küçük bir çatlak var ama iç camına geçmemiş öyle diyor bir de asıl alma sebebim Galaxy watch 6 ım var poco x6 pro kullanıyorum ve sürekli bağlantı kopuyor ya da hiç bağlanmıyor çıldırıcam yani ve bildirimler açık olsa bile bildirimlere izin ver diye bildirim geliyor uygulamasından neyse telefon alınır mı arkası buz mavisi mi ne işte kaçak redmi rengi işte faturası var falan filan bir de pili biraz hızlı bitiyormuş sizce alınır mı ne yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de saate de bilen bir arkadaş yardım ederse çok sevinirimArkadaşlar selam bir arkadaşım var babasının eski s10+ ı var onu satmak istiyor biraz da enayi ben de bunu kullanmak istiyorum bana 800 liraya s10 + satacakmış ön camında çok küçük bir çatlak var ama iç camına geçmemiş öyle diyor bir de asıl alma sebebim Galaxy watch 6 ım var poco x6 pro kullanıyorum ve sürekli bağlantı kopuyor ya da hiç bağlanmıyor çıldırıcam yani ve bildirimler açık olsa bile bildirimlere izin ver diye bildirim geliyor uygulamasından neyse telefon alınır mı arkası buz mavisi mi ne işte kaçak redmi rengi işte faturası var falan filan bir de pili biraz hızlı bitiyormuş sizce alınır mı ne yapmalıyım