Neler Yeni

2024 yılında galaxy note 8 alınır mı?

Alpend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen duygun
Merhaba 4000 tl ye ikinci el bir telefon önerir misiniz? ben şuan npte 8 buldum 3000 tl sizce alınır mı? yaşım küçük olduğu için çok büyük bir şey istemiyorum sosyal medya vb şeyler kullanmıyorum sadece hafif oyunlar veya mlbb tarzı oyunlar oynuyorum ne önerirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Abidin
instagram'da yurt dışı apple ürünleri satan bir sayfa var reklam vermek gibi olmasın ama ben ordan almayı düşünüyorum fiyatlar çok uygun ama daha öncesinden cihaza tanımlanmıs bir sim kartı var problem etmezsen düşün derim iphone 11 bile 5 bin tl

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
Redmi note 10S/10 Pro tarzı bir cihaz bakabilirsin.
Note 8 hakkında pek bilgim yok, o da alınabilir.

Alpend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen duygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
instagram'da yurt dışı apple ürünleri satan bir sayfa var reklam vermek gibi olmasın ama ben ordan almayı düşünüyorum fiyatlar çok uygun ama daha öncesinden cihaza tanımlanmıs bir sim kartı var problem etmezsen düşün derim iphone 11 bile 5 bin tl
Hocam onun içinden salatalık çıkmasın imkanı yok öyle bişeyin ve ilk para veriliyorsa kesin içinden telefon çıkmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Redmi note 10S/10 Pro tarzı bir cihaz bakabilirsin.
Note 8 hakkında pek bilgim yok, o da alınabilir.
Peki s9 plus nasıl hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Alperen Yılmaz
İnstagram sayfasının Link var mı

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,414
İsim
Mert Metshi
2 3 yil once falan mi aldi

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Semi kaan Çakır
s9+ , mi9t pro bakın derim. bütçe biraz esnerse s10e

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Merhaba 4000 tl ye ikinci el bir telefon önerir misiniz? ben şuan npte 8 buldum 3000 tl sizce alınır mı? yaşım küçük olduğu için çok büyük bir şey istemiyorum sosyal medya vb şeyler kullanmıyorum sadece hafif oyunlar veya mlbb tarzı oyunlar oynuyorum ne önerirsiniz
note 8 benim zamanında en çok istediğim cihazdı fakat şuan baya eskidi işlemci ekran olarak. Daha yeni orta segment telefonlara bakmanı öneririm A52 veye Note 10 Pro daha iyi olacaktır

Alpend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen duygun
note 8 benim zamanında en çok istediğim cihazdı fakat şuan baya eskidi işlemci ekran olarak. Daha yeni orta segment telefonlara bakmanı öneririm A52 veye Note 10 Pro daha iyi olacaktır
Peki s9 plus nasıl hocam

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Peki s9 plus nasıl hocam
S9 plus note 8-e kıyasla ses ekran işlemci olarak daha iyi ama yinede eski bir cihaz. Batarya olarak kötu olacaktır. Amiral gemisi samsung için en az S10-dan başlamalısınız ki onunda bataryası artık eskidi sizi pek götürmeyecektir. A52 daha zayıf bir cihaz olsada ekranı daha yeni daha üst android sürümünde ve diğerlerine gore daha yeni bir telefon olduğu için bataryasıda bi tıj daha iyi olucaktır

Alpend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen duygun
S9 plus note 8-e kıyasla ses ekran işlemci olarak daha iyi ama yinede eski bir cihaz. Batarya olarak kötu olacaktır. Amiral gemisi samsung için en az S10-dan başlamalısınız ki onunda bataryası artık eskidi sizi pek götürmeyecektir. A52 daha zayıf bir cihaz olsada ekranı daha yeni daha üst android sürümünde ve diğerlerine gore daha yeni bir telefon olduğu için bataryasıda bi tıj daha iyi olucaktır
Hocam yaşadığjm yerde a52 bulamadım en ucuz 5k dan başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

S9 plus 13 yaşındaki birine yetmezmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,720
Üyeler
161,329
Son üye
annymos