Neler Yeni

2024 yılında iPhone 8 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mithat Göktan Karakaya
Bütçe
5000
Merhabalar, elimde Realme C25 marka android bir telefon bulunmakta ve telefon 3. senesini doldurmak üzere. Aldığım zamanlar giriş orta segment arası bir cihazdı. Telefonun 2. el piyasası bulunmuyor ve telefon tamamen ölmeden elden çıkartmak istiyorum ve iOS bir cihaz deneyimlemek, bir sürede olsa kullanmak istiyorum.

Sahibinden üzerinde gezinirken 4700 TL'ye iPhone 8 64 GB buldum (normalde piyasası daha fazla) elimdeki cihazı bir telefoncuya okutup (yaklaşık 2500 TL'ye yakın bir paraya) üzerine para koyup iPhone 8 almalı mıyım?

iPhone 8'in pil sağlığı 100 ve batarya dışında değişeni olmadığını söylediler. True Tone ve parmak izi okuyucusu aktifmiş. Cihaz temiz duruyor. Sizce almalı mıyım?

HDogus

80+ Bronze
Onların miladı doldu parana yazık. Benim kenarda 6s var evet o bile bir şekilde iş görüyor ama mecbur kalmadıkça bu seviyedeki telefonlara para verilmez.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,854
İsim
uwu
Merhabalar, elimde Realme C25 marka android bir telefon bulunmakta ve telefon 3. senesini doldurmak üzere. Aldığım zamanlar giriş orta segment arası bir cihazdı. Telefonun 2. el piyasası bulunmuyor ve telefon tamamen ölmeden elden çıkartmak istiyorum ve iOS bir cihaz deneyimlemek, bir sürede olsa kullanmak istiyorum.

Sahibinden üzerinde gezinirken 4700 TL'ye iPhone 8 64 GB buldum (normalde piyasası daha fazla) elimdeki cihazı bir telefoncuya okutup (yaklaşık 2500 TL'ye yakın bir paraya) üzerine para koyup iPhone 8 almalı mıyım?

iPhone 8'in pil sağlığı 100 ve batarya dışında değişeni olmadığını söylediler. True Tone ve parmak izi okuyucusu aktifmiş. Cihaz temiz duruyor. Sizce almalı mıyım?
O fiyata alınır 2.5k ya da fazla fazla değer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onların miladı doldu parana yazık.
O fiyata alabileceği herhangi bir android 1 yıl sonra kasmaya başlayacak kamerasını ve soc unu konuşmuyorum bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mithat Göktan Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O fiyata alınır 2.5k ya da fazla fazla değer

O fiyata alabileceği herhangi bir android 1 yıl sonra kasmaya başlayacak kamerasını ve soc unu konuşmuyorum bile
kanka elimdeki telefonu 2.5k ya satacam, yaklaşık 2.5k para koyup iPhone 8 alacam

Onların miladı doldu parana yazık. Benim kenarda 6s var evet o bile bir şekilde iş görüyor ama mecbur kalmadıkça bu seviyedeki telefonlara para verilmez.
elimdeki telefon aşırı şekilde droplanmaya, kasmaya falan başladı ve bu sene içinde elimde patlayacağına eminim. elden çıkartmam da lazım ve bütçem de çok fazla yok

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,854
İsim
uwu
kanka elimdeki telefonu 2.5k ya satacam, yaklaşık 2.5k para koyup iPhone 8 alacam

elimdeki telefon aşırı şekilde droplanmaya, kasmaya falan başladı ve bu sene içinde elimde patlayacağına eminim. elden çıkartmam da lazım ve bütçem de çok fazla yok
İşte geçmek için vereceğin 2.5k ya fazla fazla değer diyorum hala alınabilir bu fiyata

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alabilirsin batarya hariç memnun eder. Ama güncellemesi bitti yani 1 2 seneye yine telefon değişmek zorunda kalırsın

atiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burhan
Artık iPhone 8 ios güncellemesini almayacak bence almamanı tavsiye ederim

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı

değer alabilirsin bence iphone 8 bulabiliyorsan plus bul

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mithat Göktan Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alabilirsin batarya hariç memnun eder. Ama güncellemesi bitti yani 1 2 seneye yine telefon değişmek zorunda kalırsın
zaten bi kaç sene kullanıp başka bir telefona geçmeyi planlıyorum. telefonda Instagram, Snapchat gibi uygulamalar dışında zaten telefonda pek bir şey yapmıyorum

değer alabilirsin bence iphone 8 bulabiliyorsan plus bul
çevrede bütçeme uygun 8 plus bulamadım, bulsam bile çok fazla fiyat istiyorlar

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
zaten bi kaç sene kullanıp başka bir telefona geçmeyi planlıyorum. telefonda Instagram, Snapchat gibi uygulamalar dışında zaten telefonda pek bir şey yapmıyorum

çevrede bütçeme uygun 8 plus bulamadım, bulsam bile çok fazla fiyat istiyorlar
Anladım bilgin olsun diye dedim plusun bataryasi daha iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,080,857
Üyeler