mithatgktn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Mithat Göktan Karakaya
- Bütçe
- 5000
Merhabalar, elimde Realme C25 marka android bir telefon bulunmakta ve telefon 3. senesini doldurmak üzere. Aldığım zamanlar giriş orta segment arası bir cihazdı. Telefonun 2. el piyasası bulunmuyor ve telefon tamamen ölmeden elden çıkartmak istiyorum ve iOS bir cihaz deneyimlemek, bir sürede olsa kullanmak istiyorum.
Sahibinden üzerinde gezinirken 4700 TL'ye iPhone 8 64 GB buldum (normalde piyasası daha fazla) elimdeki cihazı bir telefoncuya okutup (yaklaşık 2500 TL'ye yakın bir paraya) üzerine para koyup iPhone 8 almalı mıyım?
iPhone 8'in pil sağlığı 100 ve batarya dışında değişeni olmadığını söylediler. True Tone ve parmak izi okuyucusu aktifmiş. Cihaz temiz duruyor. Sizce almalı mıyım?
Sahibinden üzerinde gezinirken 4700 TL'ye iPhone 8 64 GB buldum (normalde piyasası daha fazla) elimdeki cihazı bir telefoncuya okutup (yaklaşık 2500 TL'ye yakın bir paraya) üzerine para koyup iPhone 8 almalı mıyım?
iPhone 8'in pil sağlığı 100 ve batarya dışında değişeni olmadığını söylediler. True Tone ve parmak izi okuyucusu aktifmiş. Cihaz temiz duruyor. Sizce almalı mıyım?