fiyatı makulse alınır. ddr4 daha ölmedievet arkadaşlar sistem toplamak istiyorum ama fiyat farklarından dolayı çok arada kaldım ddr4 alınır mı yoksa ddr5 zorlamalı mıyım?
birde seçimden önce mi davranayım yoksa seçimden sonra mı çok bir fark olur mu sizce fiyatlarda
Çoğu hazır sistem halen daha DDR4 hazırlanıyor endişe etmeye gerek yok. Başka bir forumda adamın biri sırf DDR5 diye 22 bin liraya RX 580 sistem toplamış. PSU, kasa, soğutucu neredeyse her şey çöp.evet arkadaşlar sistem toplamak istiyorum ama fiyat farklarından dolayı çok arada kaldım ddr4 alınır mı yoksa ddr5 zorlamalı mıyım?
birde seçimden önce mi davranayım yoksa seçimden sonra mı çok bir fark olur mu sizce fiyatlarda
kanka ddr5 geleceğe yatırım yaaÇoğu hazır sistem halen daha DDR4 hazırlanıyor endişe etmeye gerek yok. Başka bir forumda adamın biri sırf DDR5 diye 22 bin liraya RX 580 sistem toplamış. PSU, kasa, soğutucu neredeyse her şey çöp.
Seçimden sonrasını beklersen DDR3'e kadar düşebilirsin YTDevet arkadaşlar sistem toplamak istiyorum ama fiyat farklarından dolayı çok arada kaldım ddr4 alınır mı yoksa ddr5 zorlamalı mıyım?
hocam peki 12gb 3060 hala kullanılır mı veya önerebileceğin daha iyi olur dediğin uygun fiyatlı 12-16gb ekran kartı var mıÇoğu hazır sistem halen daha DDR4 hazırlanıyor endişe etmeye gerek yok. Başka bir forumda adamın biri sırf DDR5 diye 22 bin liraya RX 580 sistem toplamış. PSU, kasa, soğutucu neredeyse her şey çöp.
Bana kalsa kullanılır 3060 12gb kötü bir kart değil.hocam peki 12gb 3060 hala kullanılır mı veya önerebileceğin daha iyi olur dediğin uygun fiyatlı 12-16gb ekran kartı var mı
seçim den sonraya kalmaevet arkadaşlar sistem toplamak istiyorum ama fiyat farklarından dolayı çok arada kaldım ddr4 alınır mı yoksa ddr5 zorlamalı mıyım?
Ben DDR 3 kullanıyorum.evet arkadaşlar sistem toplamak istiyorum ama fiyat farklarından dolayı çok arada kaldım ddr4 alınır mı yoksa ddr5 zorlamalı mıyım?