i7 filan mı varBen DDR 3 kullanıyorum.
i7 filan mı varBen DDR 3 kullanıyorum.
Bana kalsa kullanılır 3060 12gb kötü bir kart değil.
seçim den sonraya kalma
2.ddr4 kesinlikle toplanır ddr5 çok pahalı ddr4 de çok fazla yatırım yapmanıda gerektirmez soket ölü oldugu için 2.elde uygun fiyatlara ürün yakalama fırsatında oluyor 2.elde toplama kasalara bak ryzen 5600 lü yada i5 13xxx serisi
şöyle bir sistem düşündüm ssd olarak aklımda bu var https://www.vatanbilgisayar.com/kio...gen4-m-2-sata-ssd-r-5000mb-s-w-3900-mb-s.htmlToplanır aklındaki parçalar nedir
hocam peki 12gb 3060 hala kullanılır mı veya önerebileceğin daha iyi olur dediğin uygun fiyatlı 12-16gb ekran kartı var mı
Bütçe yetiyorsa ben ddr5 alırdım ekran kartı sonradan güncellenebilir
Alınmaz sebebi fiyat 12-15k arasına ddr4 en tepe model işlemcisi ile aynı performansta ddr5 toplaniyorken yeni toplanacak sistemlere önermiyorum ddr4. Çok giriş seviyesi sistem toplayacam diyorsan ddr4 topla ama ilerde yükseltme yaparım dediğin de ddr5 sistem parasına sadece bir işlemci alırsın.evet arkadaşlar sistem toplamak istiyorum ama fiyat farklarından dolayı çok arada kaldım ddr4 alınır mı yoksa ddr5 zorlamalı mıyım?
birde seçimden önce mi davranayım yoksa seçimden sonra mı çok bir fark olur mu sizce fiyatlarda
Uygun fiyatlı 7600 XT vardı 16GB, fırsatçılara kurban gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de bu düşüncedeyim. Ekran kartı fiziksel olarak en rahat değişen parça. Anakart işlemci güzel olsun gerisine para geldikçe bakılır
şu sistem nasılAlınmaz sebebi fiyat 12-15k arasına ddr4 en tepe model işlemcisi ile aynı performansta ddr5 toplaniyorken yeni toplanacak sistemlere önermiyorum ddr4. Çok giriş seviyesi sistem toplayacam diyorsan ddr4 topla ama ilerde yükseltme yaparım dediğin de ddr5 sistem parasına sadece bir işlemci alırsın.
fiyatlar ultra kazık bu site vatan herhaldeşu sistem nasıl
itopyada da baktığımda pek bi fark göremedim burdan parçaları bulması daha kolay olduğu için yapıyorumfiyatlar ultra kazık bu site vatan herhalde
en geç 2025 yılına kadar ddr6 ramlar gelecekken ddr5 ram almanız bence sizin için daha iyi olur ddr4'ün evet hala ömrü bitmedi ama en geç 2027 yılına kadar ömrünün biteceğini düşünüyorum benevet arkadaşlar sistem toplamak istiyorum ama fiyat farklarından dolayı çok arada kaldım ddr4 alınır mı yoksa ddr5 zorlamalı mıyım?
birde seçimden önce mi davranayım yoksa seçimden sonra mı çok bir fark olur mu sizce fiyatlarda
Kasa f/p olarak vento öneririm. Fsp güç kaynakları var ve o kadar fazla watta ihtiyacın yok.şu sistem nasıl
tabii ki alınır fakat geleceğe dönük bir sistem istiyorsanız ucuzundsnda olsa DDR 5 sistem dizebilirsiniz ileride geliştirmek için anakart için güzel bir şey alabilirseniz güzel olurevet arkadaşlar sistem toplamak istiyorum ama fiyat farklarından dolayı çok arada kaldım ddr4 alınır mı yoksa ddr5 zorlamalı mıyım?
BendeBen DDR 3 kullanıyorum.