Neler Yeni

Öneri 2024'te Battlegrounds başlanır mı?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,160
İsim
Emir
Bir anda battegrounda başlayasım geldi.Yıllar önce emülatörde 1-2yıl pubg mobil oynamıştım.Güncel olarak sadece lol oynuyorum ve lolün kitlesi oyundan çok soğutuyor.Bende yeni fps veya moba oyunlarına başlamayı düşünüyorum.Fakat cs gibi öldü mü yani türk yok oyunun tadı yok.Battle groundsta öyle mi?Hile var mı onu da bilmiyorum.Oynayan arkadaşlar yorumlarını belirtirse sevinirim şimdiden teşekkürler

TahinPekmez

80+ Silver
Bir anda battegrounda başlayasım geldi.Yıllar önce emülatörde 1-2yıl pubg mobil oynamıştım.Güncel olarak sadece lol oynuyorum ve lolün kitlesi oyundan çok soğutuyor.Bende yeni fps veya moba oyunlarına başlamayı düşünüyorum.Fakat cs gibi öldü mü yani türk yok oyunun tadı yok.Battle groundsta öyle mi?Hile var mı onu da bilmiyorum.Oynayan arkadaşlar yorumlarını belirtirse sevinirim şimdiden teşekkürler
ben oynuyorum. tavsiye ederim. harita ve mod eklemesi oluyor. zaten mithrain de günlük oynuyor, yani kitlesi var demek istiyorum. hatta şimdi giriyordum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,160
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben oynuyorum. tavsiye ederim. harita ve mod eklemesi oluyor. zaten mithrain de günlük oynuyor, yani kitlesi var demek istiyorum. hatta şimdi giriyordum
Peki takımlara türk geliyor mu genelde?Tr serverı yokmuş sanırım

TahinPekmez

80+ Silver

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,160
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geliyor hatta 2 gündür karşı cinslerle oynuyorum. iyide oynuyorlar haaa
Antrenman modunda hassasiyet deneyecektim fakat tüm silahları göremedim.Sadece qbz tarzı silahlar var tüm silahları nereden seçiyoruz biliyor musun
dİpnot:2saat aradım yazınca buldum.

TahinPekmez

80+ Silver
Antrenman modunda hassasiyet deneyecektim fakat tüm silahları göremedim.Sadece qbz tarzı silahlar var tüm silahları nereden seçiyoruz biliyor musun
dİpnot:2saat aradım yazınca buldum.
bende ayni duruma düşmüşüm, nokta mi virgul neydi basinca menüden seçiyorduk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,462
Üyeler
165,358
Son üye
Kaan2322
Top Bottom