Neler Yeni

IOS 2024te ip7 plus alınır mı?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
Get mobilde kuponla(%5) 4870tl e geliyor 32gb versiyonu şuan redmi 10 2022 kullanıyorum yemin ederim gına geldi bı şarj olup bı olmama bazen dokunmatik çalışmaz kapat aç yapmam gerekir en basit fotoğrafı 480p gibi çekiyor çok ısınıyor
Normalde ip pek ilgimi çekmez ama android bıktırdı.

Babam kendine ip13 alacak bnada dedi senin teli trye çevirelim (yd cihaz şuan)
Normalde param var yani ama zaten telden beklentim

1 tr olsun
2 donma olmasın
3 bı tık küçük boyutta olması(cepte pek rahat değilim redmi 10la)

Powerbank le gezme durumum olur mu yoksa günümüz için hala yeterli mi

@şahin doğan hocam siz ip lerden anlıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kratos2008

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Android bak

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Get mobilde kuponla(%5) 4870tl e geliyor 32gb versiyonu şuan redmi 10 2022 kullanıyorum yemin ederim gına geldi bı şarj olup bı olmama bazen dokunmatik çalışmaz kapat aç yapmam gerekir en basit fotoğrafı 480p gibi çekiyor çok ısınıyor
Normalde ip pek ilgimi çekmez ama android bıktırdı.

Babam kendine ip13 alacak bnada dedi senin teli trye çevirelim (yd cihaz şuan)
Normalde param var yani ama zaten telden beklentim

1 tr olsun
2 donma olmasın
3 bı tık küçük boyutta olması(cepte pek rahat değilim redmi 10la)

Powerbank le gezme durumum olur mu yoksa günümüz için hala yeterli mi

@şahin doğan hocam siz ip lerden anlıyorsunuz

@Kratos2008
2 yıldır POCO X3 Pro 256/8 kullanıyorum kasması falan yok. 1 ay önce POCO Başlatıcı'ya gelen güncelleme ile daha da hızlandı. Kamera ile pek işim olmaz ama fena değil. Şarj, ekran gayet iyi ama büyük bir telefon. 2.el 5-6'ya x3/bulabilirsen x3 pro da alabilirsin. Alacağın iPhone 7 Plus'tan daha temizdir.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
2 yıldır POCO X3 Pro 256/8 kullanıyorum kasması falan yok. 1 ay önce POCO Başlatıcı'ya gelen güncelleme ile daha da hızlandı. Kamera ile pek işim olmaz ama fena değil. Şarj, ekran gayet iyi ama büyük bir telefon. 2.el 5-6'ya x3/bulabilirsen x3 pro da alabilirsin. Alacağın iPhone 7 Plus'tan daha temizdir.
Onun kronik anakart sorunu yok mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Aykut D.

80+ Gold
Hocam android telefon daha 10 ay olmadı telefon rahmetli olacak , biraz hor kulandim yani şu da döktüm yüksekten de düştü , bnim küçük kardeş bir seyler denerken şekerlige çay dökmüş telefonumuda içine atmış kalıp gibi çıkmıştı ıslak mendille kalıbı kırdım biraz sadece ekranı suda tuttum hala çalışıyor sağlamlığı gayet iyi ama reklam fışkırıyor her yerden yada donuyor

Bide ip yavaşlıyor demişsin androidlerin ne olduğu ortada
Bi şey etmediğin kalmış. Düzgün kullanırsan android cihazlarda iyi . 4 senedir m20 4/64 kullanıyorum tek kötü yani arka kapağı plastik olması.

Bi şey etmediğin kalmış. Düzgün kullanırsan android cihazlarda iyi . 4 senedir m20 4/64 kullanıyorum tek kötü yani arka kapağı plastik olması.
Samsung cihazlar yazılım konusunda xiaomi cihazlardan gayet iyi.

oyunm

80+
Hocam eğer realme gt2 ye çıkamazsanız poco f4 ve a34 de benim gözümde iPhone 7plus den aşağı kalır yanı yok.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
Hocam eğer realme gt2 ye çıkamazsanız poco f4 ve a34 de benim gözümde iPhone 7plus den aşağı kalır yanı yok.
Hocam telden oyun oynamam ama ip7+ da 32gb yetmez diye korkuyorum
Mecbur android olacak sanırım

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Alınmaz git daha güncel bir Android al.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
Alınmaz git daha güncel bir Android al.
Hocam evde örn şarj aleti olacak diye ip on plandaydi yani yalan yok şarj aletine 500/600tl ekstra veresim gelmiyor bütçede tam belli değil babam bişey demedi ama tr olacak

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş
Hocam telden oyun oynamam ama ip7+ da 32gb yetmez diye korkuyorum
Mecbur android olacak sanırım
hocam abim telefoncu elimden çok fazla ip geçti iphone çok ayrı bi dünya aktif olarak ip7 plus kullanmaktayım bataryası değişmiş %100 pil sağlığı şeklinde bana 1 gün çok rahat yetiyor 32gb kısmına gelecek olursak iCloud satın alırsanız bütün fotolarınızı oraya atıyor telde sadece yer edecek şeyler uygulamalar kalıyor ve benim tel daha dolmadı rahatlıkla kullanıyorum donma takılma yaşamıyorum öneririm

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
hocam abim telefoncu elimden çok fazla ip geçti iphone çok ayrı bi dünya aktif olarak ip7 plus kullanmaktayım bataryası değişmiş %100 pil sağlığı şeklinde bana 1 gün çok rahat yetiyor 32gb kısmına gelecek olursak iCloud satın alırsanız bütün fotolarınızı oraya atıyor telde sadece yer edecek şeyler uygulamalar kalıyor ve benim tel daha dolmadı rahatlıkla kullanıyorum donma takılma yaşamıyorum öneririm
Hocam temiz 128gb bulursam ip7+ alırım yada yd 11 en kötü ihtimalle android tarafı yine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,650
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn
Top Bottom