Neler Yeni

2025 yılı için firma önerisi bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Furkan Ceyhan
2 yıldır Superonline kullanmaktayız taahhüt bitiyor ve 100mbps internet için 600tl fiyat çıkarıyorlar stabil çalışacak modemin de dahil olacağı ya da firma+modem önerisine açığım
Superonline wifi6 modemle birlikte geliyor verilecek ya da alacağım modemin de bundan eksik kalmasını istemiyorum

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
ahmet
2 yıldır Superonline kullanmaktayız taahhüt bitiyor ve 100mbps internet için 600tl fiyat çıkarıyorlar stabil çalışacak modemin de dahil olacağı ya da firma+modem önerisine açığım
Superonline wifi6 modemle birlikte geliyor verilecek ya da alacağım modemin de bundan eksik kalmasını istemiyorum
Önce evdeki alt yapın ne fiber vdsl

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,068
İsim
Emre siyah
sueronline fiber altyapın varsa başka firma sadece millenicom var o da yeni zam yaptı ortalama aynı fiyata gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Furkan Ceyhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce evdeki alt yapın ne fiber vdsl
Superonline fiber alt yapı var Türk Telekomla görüşünce evde fiber olduğunu söylüyorlar ama turknet vb firmalarda alt yapı sorgulayinca VDSL 100/20 çıkıyor sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sezer

TurkTelekom fiyatlarını bir araştır. 50 hıza 300 küsür veriyorum kampanya yakalım. Modem falan da veriyorlar tabi.

TürkNet'te senede 2-3 kez zam geldiği için istemedim.

Top Bottom