2025 yılında Blue Switch Kullanılır mı?

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,150
2025 yılında blue switch klavye sizce kullanılır mı şuan elimde bulunan blue switch tam boyutlu bilek destekli bir klavye var 1000 küsür liraya almıştım geçen ay sizce değişmeye gerek var mı?

kişisel bir şey bu seven kullanır ben sessiz switchlere geçtim fakat blueda kullanılabilir sesinden rahatsız oluyorsanız değişin

kişisel bir şey bu seven kullanır ben sessiz switchlere geçtim fakat blueda kullanılabilir sesinden rahatsız oluyorsanız değişin
Kulaklık takıyorum ondan ben duymuyorum hissiyatı güzel kararsız kaldım

yani düşük kalite bir klavye hocam sessiz switch'e geçerseniz biraz daha rahat oluyor tercih sizin
1 sene felan daha kullanabilirmiyim iş görür mü, ve 1000 liraya çok kazık yedim mi tam boyutlu olması önceliğimdi çünkü

1 sene felan daha kullanabilirmiyim iş görür mü, ve 1000 liraya çok kazık yedim mi tam boyutlu olması önceliğimdi çünkü
bozulmadığı sürece kullanılır hatta switchleri değişip tekrardan kullanılabilir benim 100tlye aldığım bir mekanik klavye 2020den 2023e kadar kullanıldı swicthlerinin lehimlerini söküp bozuk olanları boş tuşlara takıyordum deprem olmasa daha giderdi bozulmadıkça kullanılır yani hocam

bozulmadığı sürece kullanılır hatta switchleri değişip tekrardan kullanılabilir benim 100tlye aldığım bir mekanik klavye 2020den 2023e kadar kullanıldı swicthlerinin lehimlerini söküp bozuk olanları boş tuşlara takıyordum deprem olmasa daha giderdi bozulmadıkça kullanılır yani hocam
Anladım hocam sağolun, 1-1.5 sene daha gitsin de güzel bir şey çekeriz bi tane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,470
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri