Kulaklık takıyorum ondan ben duymuyorum hissiyatı güzel kararsız kaldımkişisel bir şey bu seven kullanır ben sessiz switchlere geçtim fakat blueda kullanılabilir sesinden rahatsız oluyorsanız değişin
bence gereksiz olur hocam ama yinede siz bilirsiniz elinizdeki klavye ne ?Kulaklık takıyorum ondan ben duymuyorum hissiyatı güzel kararsız kaldım
yani düşük kalite bir klavye hocam sessiz switch'e geçerseniz biraz daha rahat oluyor tercih sizinAslında benim %60 klavyem vardı elime küçük geldi sattım bunu aldım tam boyutlu 1000 liraya
1 sene felan daha kullanabilirmiyim iş görür mü, ve 1000 liraya çok kazık yedim mi tam boyutlu olması önceliğimdi çünküyani düşük kalite bir klavye hocam sessiz switch'e geçerseniz biraz daha rahat oluyor tercih sizin
bozulmadığı sürece kullanılır hatta switchleri değişip tekrardan kullanılabilir benim 100tlye aldığım bir mekanik klavye 2020den 2023e kadar kullanıldı swicthlerinin lehimlerini söküp bozuk olanları boş tuşlara takıyordum deprem olmasa daha giderdi bozulmadıkça kullanılır yani hocam1 sene felan daha kullanabilirmiyim iş görür mü, ve 1000 liraya çok kazık yedim mi tam boyutlu olması önceliğimdi çünkü
Anladım hocam sağolun, 1-1.5 sene daha gitsin de güzel bir şey çekeriz bi tanebozulmadığı sürece kullanılır hatta switchleri değişip tekrardan kullanılabilir benim 100tlye aldığım bir mekanik klavye 2020den 2023e kadar kullanıldı swicthlerinin lehimlerini söküp bozuk olanları boş tuşlara takıyordum deprem olmasa daha giderdi bozulmadıkça kullanılır yani hocam