hakan32
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,514
- İsim
- Hakanbey
Merhaba arkadaşlar Yaşım 37 15 senedir 120 kilo ile 150 kilo arasında gidip gelmekteyim şeker hastası olmak üzereyim sınırdayım. Sabah 8 akşam 8 çalışıyorum sadece pazarları izinliyim, Yorucu bir tempoda çalışmaktayım ortalama günde 150km araçla yol yapıyorum genellikle merdivenli ve binalara 2-3 kat olmak üzere inip çıkıyorum iş gereği, Günümün 3 saati ayakta geçiyor. Sabahları su kahve dışında hiç bir şey tüketemiyorum miğdem bulanıyor. Öğlen 2-3 gibi karnım acıkıyor ve lokantada çorba sebze yemeği bulgur pilavı sütlaç ve kola içiyorum. Akşam eve gelincede yaklaşık yarım kilo mevsim meyveleri tüketiyorum.
Genellikle bu şekilde bir beslenmem mevcut Ve 2 aydır aynı kilodayım hiç değişmiyor. Sizce Ne yapmalıyım 100 kilo civarı olmak istiyorum göbek aldı başını gitti oturmalı wc yoksa yandım yapamıyorum ve bu beni çok üzüyor yani iyice sakat gibi bişey oldum. Acil sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyoırum yardımcı olursanız sevinirim. Günde max 1 litre su tüketiyorum.
Genellikle bu şekilde bir beslenmem mevcut Ve 2 aydır aynı kilodayım hiç değişmiyor. Sizce Ne yapmalıyım 100 kilo civarı olmak istiyorum göbek aldı başını gitti oturmalı wc yoksa yandım yapamıyorum ve bu beni çok üzüyor yani iyice sakat gibi bişey oldum. Acil sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyoırum yardımcı olursanız sevinirim. Günde max 1 litre su tüketiyorum.