Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
o siteler yalandan ibaret ve bu benchmark test videolarından birsürü var git bakBenim kanıtım performans siteleri seninkiler video?
o siteler yalandan ibaret ve bu benchmark test videolarından birsürü var git bakBenim kanıtım performans siteleri seninkiler video?
Gıcık oluyorum böyle 2060 ile rx 5700xt karşılaştıranlarıBen hala kanıt atmasını bekliyorum şuan birbiri ile rakip olmayan iki kartı karşılaştırıyor çünkü
beklemeye devam ozaman muhtemelen atamicak aama neyseBen hala kanıt atmasını bekliyorum şuan birbiri ile rakip olmayan iki kartı karşılaştırıyor çünkü
atmana gerek çünkü o site yalandan ibaretAlıntıyı görüntülebu PUBG digerlerini atayimmi ?
Peki bu bilgilerin doğru oldugundan nasıl emin olabiliyorsun ?Alıntıyı görüntülebu PUBG digerlerini atayimmi ?
2070S 1080 ti dan güçlü yalnız ?Alıntıyı görüntülebu PUBG digerlerini atayimmi ?
Kaybol !Şunlara bak aga digerlerine nasıl %100 emin oluyorsunuz bbiri diyoki benchmarkta eziyo diyor ama benim attigim siteye yalan diyor
Bir sürü kişi kullanıp yorumluyor 2060 super kullananlar da biliyor daha düşük fps aldığınıŞunlara bak aga digerlerine nasıl %100 emin oluyorsunuz bbiri diyoki benchmarkta eziyo diyor ama benim attigim siteye yalan diyor