2060 super+ 10400F sistem

Yanlış Bilgilendirme
Gta 5 pubg lol fortnite valorant gibi populer oyunların hepsinde 5700xtyi ezdi şaşırtıcı bi şekilde isteyen kisilere fps degerlerini yazayım

Gta 5 PUBG lol fortnite valorant gibi populer oyunların hepsinde 5700xtyi ezdi şaşırtıcı bi şekilde isteyen kisilere fps degerlerini yazayım
zaten olması gereken o şaşırlıacak durum yok

Arkadaşlar sizce bu sistem 8.4kyı hak ediyormu ona göre bunuda düşünüyorum oyun için istiyorum
5700xt daha güçlü diye biliyorum. Onunla toplanırsa daha iyi olur.

Gta 5 PUBG lol fortnite valorant gibi populer oyunların hepsinde 5700xtyi ezdi şaşırtıcı bi şekilde isteyen kisilere fps degerlerini yazayım
en basit örnek hatta 5700xt ye son zamanlarda gelen driverler ile 2070s i geçmişti fakat şuan ne durumda bilmiyorum

Arkadaşlar sizce bu sistem 8.4kyı hak ediyormu ona göre bunuda düşünüyorum oyun için istiyorum
Vatan zorunlu mu?

Gpucheck
userBenchmark
Versus
Gpudaw

Amd fanboyluguna gerek yok bende ilk 5700xt alıcaktim fakat testler 2060si gösteriyor ve 5700xteki driver yazılım sorunlarını saymıyorum bile

Gpucheck
userBenchmark
Versus
Gpudaw

Amd fanboyluguna gerek yok bende ilk 5700xt alıcaktim fakat testler 2060si gösteriyor ve 5700xteki driver yazılım sorunlarını saymıyorum bile
Video ile kanıtın varmı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,212
Üyeler
195,564
Son üye
Kang
Geri