Vatan zorunluysa bence alınır.Her iyi şeyin kötü yanıda olur hocam normalde 2060super+ 10400f sistem alcaktim ama bütçem varken bunu alayım dedim
Vatan zorunluysa bence alınır.Her iyi şeyin kötü yanıda olur hocam normalde 2060super+ 10400f sistem alcaktim ama bütçem varken bunu alayım dedim
İlk attığınız çok daha performanslı.https://www.vatanbilgisayar.com/int...oc-b460m-a-pro-500gb-nvme-kingston-16gb.html# bu sistem nasıl daha ucuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vatan dışındada olur verceğim 10kya degcek bir sistem olmalı
Burası gayet iyi hocam siz sorun ben yardımcı olmaya çalışırım.Hocam size ulasabilcegim bir yer varmi yardim almak için
Hocam simdi bu sistemi alayım mı almayayımmi verdiğim paraya değmeli 10k az degilBurası gayet iyi hocam siz sorun ben yardımcı olmaya çalışırım.
Sorma millette bu vatan aşkı oldukça kazık yemeye devam ederO sisteme o monitör gerçekten hiç yakışmadı. Bu arada o fiyata daha iyisi toplanır da vatan şart diyorsun işte
Hocam allah aşkına rtx2070sli bi sistemi kaç kya bu sistemle aynısını toplamayı düşünüyosun?Sorma millette bu vatan aşkı oldukça kazık yemeye devam eder
Sisteminizi ne zaman aldınız arada dolar kuru farkı var ve aynı sistemi itopyadan topladığımda depolama hariç 11.5k nın üstüne çıkıyor fiyatı gayet normal yani. eğer akakçe derseniz orada gördüğünüz n11 gibi sitelerden orada bulanan satıcılara güvenip almak mantıksız geliyor bana.benim imzamdaki sistem monitörle 10.2K
hiç ideal değil yani
ayrıca kasa hava almıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca 2070s e 65 hz alan ilk kişisiniz gördüğüm
edit : 165hz miş ilk açtığımda 65 göründü :/
teknobiyotik ten hazır sistem olarak 4 hafta önce aldım.Sisteminizi ne zaman aldınız arada dolar kuru farkı var ve aynı sistemi itopyadan topladığımda depolama hariç 11.5k nın üstüne çıkıyor fiyatı gayet normal yani. eğer akakçe derseniz orada gördüğünüz n11 gibi sitelerden orada bulanan satıcılara güvenip almak mantıksız geliyor bana.
teknobiyotik ten hazır sistem olarak 4 hafta önce aldım.
2080S fırsat sistemi yazan 2.sistem ama pahalandı biraz bu ara sinerji avior da özelleştirme yapmak daha mantıklı.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
dostum burada da fiyatlar çok farklı değil ve bunlar indirimli gözüküyor dediğim gibi kur farkı çok fark ediyor