şimdi 2 sistem tam olarak nasıl çünkü zaten çok iyi parçalarla alırsan 2070 superli sistemi o fiyata geliyor yani 9500 civarı oluyor diye biliyorum ona biraz daha koyup 2080 super alırsın zaten ama 2 sistemi de merak ettim daha iyi bir sistem de olabilir daha ucuza ama anakart , SSD ve RAM'i yükseltip ekran kartını mı düşüreyim yoksa sistem her şey normal ekran kartı da yüksek dengeli mi oılsun derseniz cevabım dengeli olması çünkü 2070 super alabilirsininiz ve her her konuda çok daha iyi.o kadar para vermek mantıklı mı da'2 de anakartı asus tuf b450m gaming plus yapıcam ramleri trident z neo RGB 3600mhz cl 16 SSD'yi 1tb sx8200 pro m2 yapıcam o yüzden o kadar tutuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum ki tamam oyunları akıcı oynayabilirim ama ileride rtx gerekmez mi çok güzel oyunlar çıkar onun için ve parçalar çok kaliteli olacak 2070S için tomahawk'dan tut SSD'ye kadar o yüzden bilemedim sen ne yapardın
Bence rtx2070 supere o kadar para vermek mantıklı rx5600xt yi özelleştirip almanızı önermiyorum alın rtx2070 superi 2k monitörü uzun bir süre boyunca rtx teknolojisinin tadına bakın git gidede oyun çeşitliliği artmakta ve o kartın çıkan oyunlarda zorlanacağını hiç sanmıyorum tabi ki karar sizino kadar para vermek mantıklı mı da'2 de anakartı asus tuf b450m gaming plus yapıcam ramleri trident z neo RGB 3600mhz cl 16 SSD'yi 1tb sx8200 pro m2 yapıcam o yüzden o kadar tutuyor
bence de ya bütçem varken alayım alabiliyorken almak en iyisidir 2070S ALACAĞIM
ileride değiştirmek istemiyorum ve bütçem var o kadar para vermek mantıklı mı da'2 de anakartı asus tuf b450m gaming plus yapıcam ramleri trident z neo RGB 3600mhz cl 16 SSD'yi 1tb sx8200 pro m2 yapıcam o yüzden o kadar tutuyor 7500TL tutuyor mesela da bu özelleştirmelerle 7.5k tutuyor ama bi arkadaş dedi ki öyle özelleştireceğine bütçen varken 2070S al dedi
Oyun zevkine göre değişir ben şahsen Da2 Alicam çünkü LoL vb şeyler oynuyorum bazen de life is strange gibi hikayeli oyunlar 5600xt. Beni fazlasıyla tatmin edicektir ve 10-11 k vermek bana göre fazla ha ama senin oyun zevkin farklıdır maddi durumun yerindedir 10k koymazsa tabii ki de bütçeni en iyi değerlendirmek adına 2070s almalısın dostumYa arkadaşlar 9.5k bütçem var PC için 2070Superli bi sistem bile alabilirim ama ne bileyim da2 yeni sistemi anakart RAM ve SSD olarak özelleştirip 7500tl veriyorum üstüne 2k monitör parası kalıyor sizce ne yapayım da2'de benim işimi görür ama ne bileyim ileriye dönük bi PC olsun diye rtx seçiyorum yıllarca idare etmesi için siz olsanız ne yapardınız. NOT: monitöre ayrı bütçem de var sadece sistem için 9.5K
Hani bütçem var eyvallah ama hepsini harcamak ne kadar mantıklı bilmiyorum eğer da'2 + monitör alırsam normalde monitör bütçem 3k idi ailem öyle biliyor 1.5 bana kalıcak gibi bir şey
izninizle 2 sistemi de yazıyorum burayı takdir sizin. şimdi bakın monitör için aileme 3k dedim pc için bütçem 9.5k monitöre 1.8k ayıracağım pc'ye 9.5kşimdi 2 sistem tam olarak nasıl çünkü zaten çok iyi parçalarla alırsan 2070 superli sistemi o fiyata geliyor yani 9500 civarı oluyor diye biliyorum ona biraz daha koyup 2080 super alırsın zaten ama 2 sistemi de merak ettim daha iyi bir sistem de olabilir daha ucuza ama anakart , SSD ve RAM'i yükseltip ekran kartını mı düşüreyim yoksa sistem her şey normal ekran kartı da yüksek dengeli mi oılsun derseniz cevabım dengeli olması çünkü 2070 super alabilirsininiz ve her her konuda çok daha iyi.
2k monitör almayacağım reis ya 1080p tatmin eder beni yeterliBence rtx2070 supere o kadar para vermek mantıklı rx5600xt yi özelleştirip almanızı önermiyorum alın rtx2070 superi 2k monitörü uzun bir süre boyunca rtx teknolojisinin tadına bakın git gidede oyun çeşitliliği artmakta ve o kartın çıkan oyunlarda zorlanacağını hiç sanmıyorum tabi ki karar sizin
rtx li sistemi almanızı öneririmizninizle 2 sistemi de yazıyorum burayı takdir sizin. şimdi bakın monitör için aileme 3k dedim PC için bütçem 9.5k monitöre 1.8k ayıracağım PC'ye 9.5k
geriye kalan parayı ekran kartına para yetmezse azıcık ekleyip anneme geri vermeyi düşünüyorum şimdi mantığım şu eğer da2 sistemi bu özelleştirmelerle alırsam ekstra 1.5k almama gerek yok yani direkt 9.5k ile hem da2 hem de monitör alabilirim şimdi özellikler
DA2: Ryzen 5 3600
Asus tuf b450m plus gaming
Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16
ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT OC EVO
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+
XPG 1TB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 3000MB Yazma)
T6 ultra soğutucu
Evet toplam fiyat 7500 TL
RTX 2070S'Lİ SİSTEM
-Ryzen 5 3600
msi b450 tomahawk max
gskill sniper 2x8 3200mhz cl 16
indirimden güzel bi rtx 2070S (4400 İla 4700 lira ayırdım)
Cooler master mb511 650w +80
Samsung 860 QVO 1tb SSD ( dikkat edin evo modeli değil)
T6 ultra soğutucu
bu sistem 4400 liraya ekran kartı alırsam 9.5k tutuyor
2k monitör almayacağım reis ya 1080p tatmin eder beni yeterli
yani ben de yeni çıkan oyunları oynuyorum ama ne bileyim bütçem varken alabiliyorken almak en mantıklısı ileride oyunlar hep rtx ile çıkacakOyun zevkine göre değişir ben şahsen Da2 Alicam çünkü LoL vb şeyler oynuyorum bazen de life is strange gibi hikayeli oyunlar 5600xt. Beni fazlasıyla tatmin edicektir ve 10-11 k vermek bana göre fazla ha ama senin oyun zevkin farklıdır maddi durumun yerindedir 10k koymazsa tabii ki de bütçeni en iyi değerlendirmek adına 2070s almalısın dostum
bütün açıklamaları okudun değil mi okuyup bu yorumu yaptıysan eğer teşekkür ederim <3rtx li sistemi almanızı öneririm
RTX'li sistem almanızı yeğlerim fakat şu sisteme'de bi göz gezdirebilirsiniz https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...6gb-480gb-ssd-rx5600xt-shiftdeletenet-p-36208izninizle 2 sistemi de yazıyorum burayı takdir sizin. şimdi bakın monitör için aileme 3k dedim PC için bütçem 9.5k monitöre 1.8k ayıracağım PC'ye 9.5k
geriye kalan parayı ekran kartına para yetmezse azıcık ekleyip anneme geri vermeyi düşünüyorum şimdi mantığım şu eğer da2 sistemi bu özelleştirmelerle alırsam ekstra 1.5k almama gerek yok yani direkt 9.5k ile hem da2 hem de monitör alabilirim şimdi özellikler
DA2: Ryzen 5 3600
Asus tuf b450m plus gaming
Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16
ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT OC EVO
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+
XPG 1TB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 3000MB Yazma)
T6 ultra soğutucu
Evet toplam fiyat 7500 TL
RTX 2070S'Lİ SİSTEM
-Ryzen 5 3600
msi b450 tomahawk max
gskill sniper 2x8 3200mhz cl 16
indirimden güzel bi rtx 2070S (4400 İla 4700 lira ayırdım)
Cooler master mb511 650w +80
Samsung 860 QVO 1tb SSD ( dikkat edin evo modeli değil)
T6 ultra soğutucu
bu sistem 4400 liraya ekran kartı alırsam 9.5k tutuyor
2k monitör almayacağım reis ya 1080p tatmin eder beni yeterli
Dediğim gibi bütçe meselesi durumun varsa en iyi şekilde değerlendiryani ben de yeni çıkan oyunları oynuyorum ama ne bileyim bütçem varken alabiliyorken almak en mantıklısı ileride oyunlar hep rtx ile çıkacak
bütün açıklamaları okudun değil mi okuyup bu yorumu yaptıysan eğer teşekkür ederim <3
kanka indirim yakalayarak 9.5k ya denk getirmeye çalışıcam 2070S'Lİ SİSTEMİOyun zevkine göre değişir ben şahsen Da2 Alicam çünkü LoL vb şeyler oynuyorum bazen de life is strange gibi hikayeli oyunlar 5600xt. Beni fazlasıyla tatmin edicektir ve 10-11 k vermek bana göre fazla ha ama senin oyun zevkin farklıdır maddi durumun yerindedir 10k koymazsa tabii ki de bütçeni en iyi değerlendirmek adına 2070s almalısın dostum
bence de çünkü sonra neler olacak bilmiyorum belki parça piyasası çok hızlı artacak alabiliyorken en erken zamanda almak istiyorumDediğim gibi bütçe meselesi durumun varsa en iyi şekilde değerlendir
ve size bi sorum daha olacak sistemi tek tek toplarsam ekran kartı hariç 5120 lira tutuyor ortalama geriye 4380 tl yani 4400 lira kalıyor sizce indirimden ekran kartı alana kadar diğer parçaları alayım mı yoksa ekran kartını aldıktan sonra mı alayım belki indirimde çıkmayabilir o yüzden söylüyorumalabilirsen tabi ki 2070 super her her konuda çok çok daha iyi zaten o bütçenin daha altında bile hazır sistemlerde 2070 super alabiliyordun sanırım 7500 TL 5600 XT'ye de verilmez.