YokBütçe
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amd intel fark eder mi?
Kanka yurt dışından getirecem
Ne oynamayı düşünüyorsunuzYok
Ya öyle genel bişey yok bugün valo cs vesayre o gün ne popüler ise arkadaslarimla hikayeli oyunalrNe oynamayı düşünüyorsunuz
Knk şimdi oradaki fiyatları tam bilemiyorum 2080 ti ile uyumlu olsun sıkıntı yaşatmasın bana yeter 3700x felan iyi diyorlarBütçe yok ne demek pek açıklayıcı değil.
12900K + Z690 Hero Extreme al desek alabilecekmisin?
Yani bence onlara bulaşma al r5 5600x keyfine bak derim bide tuf gaming b550 çekersin mis gibiYa öyle genel bişey yok bugün valo cs vesayre o gün ne popüler ise arkadaslarimla hikayeli oyunalr
Knk şimdi oradaki fiyatları tam bilemiyorum 2080 ti ile uyumlu olsun sıkıntı yaşatmasın bana yeter 3700x felan iyi diyorlar
Ben şahsen başladım toplamaya b550 yi aldım işlemci ekran kartı yavaş yavaş yoplayacağım inşallahYani bence onlara bulaşma al r5 5600x keyfine bak derim bide tuf gaming b550 çekersin mis gibi
Anladım 2080Ti ile ideal gidecek bi sistem istiyorsun.Ya öyle genel bişey yok bugün valo cs vesayre o gün ne popüler ise arkadaslarimla hikayeli oyunalr
Knk şimdi oradaki fiyatları tam bilemiyorum 2080 ti ile uyumlu olsun sıkıntı yaşatmasın bana yeter 3700x felan iyi diyorlar
Sıkıntı çıkarmaz değilmi hocam ben pek anlamıyorumAnladım 2080Ti ile ideal gidecek bi sistem istiyorsun.
Eğer bütçe varsa 12700K + Z690 öneririm yok o kadar çıkmak istemiyorum dersen 12600K + Z690 ya da 5800X + B550 li bi sistem olabilir.
Daha aşağı bütçe de i5 12400 + H610 ya da Ryzen 5 5600X + B550 olabilir.
Reiz sen bana euro ya da dolar bazında bi bütçe söylesene ona göre bakayım newegg'den.Sıkıntı çıkarmaz değilmi hocam ben pek anlamıyorum
Hocam destek olursanız sevinirim
Bahsettiği anakart 20k.Knk şimdi oradaki fiyatları tam bilemiyorum 2080 ti ile uyumlu olsun sıkıntı yaşatmasın bana yeter 3700x felan iyi diyorlar