gecmeyin genç paketine geçtim bi b*ka yaramıyo20GB 1500 Dakika 1000 SMS (Türk Telekom - Mağazaya Özel) 210 TL
Bugün Türkcellden bu tarifiye geçtim kampanya bu ayın sonuna kadar geçerli
Ankara Kızılay Güven Parkın Karşısı belki işinize yarar
Alıntıyı görüntüle
Hayalinde sanırım yada 2 senelik sözleşmen vardı 2 sene önce aldın bitti bitecek bitince 500 tl gelince suratındaki ifade ucuz mu olacak acaba Türkçe kullanicisiyimBen turkcell 40gb 195 ödüyorum pahalı
knk istanbuldaysan bu kampanya olmuyormu20GB 1500 Dakika 1000 SMS (Türk Telekom - Mağazaya Özel) 210 TL
Bugün Türkcellden bu tarifiye geçtim kampanya bu ayın sonuna kadar geçerli
Ankara Kızılay Güven Parkın Karşısı belki işinize yarar
Alıntıyı görüntüle
Hayalinde sanırım yada 2 senelik sözleşmen vardı 2 sene önce aldın bitti bitecek bitince 500 tl gelince suratındaki ifade ucuz mu olacak acaba Türkçe kullanicisiyim
mağazaya özel diye bir tarife yokdeğil mağazaya özel numaranı taşıma
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmaz mağazaya özel
Arkadaşım adamın bahsettiği Ankara'daki Türk telekom Bayiisine özel bi tarife. Tarifeye geçmek istiyorsan gideceksin ankaraya bulacaksın bayiiyi oradan geçiş yapabilirsin. İnternetten veya başka bir bayiiden bulamazsınmağazaya özel diye bir tarife yok
bayiye özel tarife mantığı bitti diye biliyorum onu söylüyorum ben deArkadaşım adamın bahsettiği Ankara'daki Türk telekom Bayiisine özel bi tarife. Tarifeye geçmek istiyorsan gideceksin ankaraya bulacaksın bayiiyi oradan geçiş yapabilirsin. İnternetten veya başka bir bayiiden bulamazsın
O nasıl oluyor. Ben 5gb 350tl ödüyorumBen turkcell 40gb 195 ödüyorum pahalı
Oluyor hocam nasıl 5gb 350 yukarıdaki mesajıma bakabilirsinO nasıl oluyor. Ben 5gb 350tl ödüyorum
yok hocam hala devam ediyorbayiye özel tarife mantığı bitti diye biliyorum onu söylüyorum ben de
Nasıl oluyor peki onu merak ettim. 350 değil 290 mışOluyor hocam nasıl 5gb 350 yukarıdaki mesajıma bakabilirsin