call of duty i sevmiyorum malesef mafia 2 tomb raider i oynadım bitirdimCall of duty mw1-2-3 , Mafia 2 , Tomb Raider
Call of duty sevmiyor musuncall of duty i sevmiyorum malesef mafia 2 tomb raider i oynadım bitirdim
Hatta Cyber Shadow Bende Şuan Yükliyorum Birazdan OynayacağımDostum 1 GB Bile Değil 2 Tane Oyun Önerisi Yapacağım
1- Katana ZERO
2- Cyber Shadow
Katana Zero'dan Bahsedeceğim
Çok Güzel Bir Hikaye Oyun Bittikten Sonra Samuray Olma Şevkim Falan Geldi Hikayesi Etkiliyici Duygusal
Best
Cyber Shadow Yılın Oyununu Almış 187 MB Olan Bir oyun Mekanikleri Oynanışı Hikayesi Güzel GOTY Aldığına Göre
simdi indirip deneyecegimDostum 1 GB Bile Değil 2 Tane Oyun Önerisi Yapacağım
1- Katana ZERO
2- Cyber Shadow
Çok Güzel Bir Hikaye Oyun Bittikten Sonra Samuray Olma Şevkim Falan Geldi Hikayesi Etkiliyici Duygusal
Best
Cyber Shadow Yılın Oyununu Almış 187 MB Olan Bir oyun Mekanikleri Oynanışı Hikayesi Güzel GOTY Aldığına Göre
Post automatically merged:
Hatta Cyber Shadow Bende Şuan Yükliyorum Birazdan Oynayacağım
cyber shadow pek hoşuma gitmedi ama katana zero güzel duruyorsimdi indirip deneyecegim
Banada Öyle Geldi Ama Enis Abimizin Sözüsimdi indirip deneyecegim
cyber shadow pek hoşuma gitmedi ama katana zero güzel duruyor
Seçimlere Dikkat Et Katana'da Her Göreve Git Shift'i Bol Bol Kullan İyi Oyunlarsimdi indirip deneyecegim
cyber shadow pek hoşuma gitmedi ama katana zero güzel duruyor
deneyecegim teşekkkürler başka bir oyun önerin varsa yaparmısınSpec Ops The Line
bende katana zero için aynı duyguları yasadım çok güzel oyun beDostum 1 GB Bile Değil 2 Tane Oyun Önerisi Yapacağım
1- Katana ZERO
2- Cyber Shadow
Best
Hatta Cyber Shadow Bende Şuan Yükliyorum Birazdan Oynayacağım
Valve serisinin oyunlarına bir bakmanı tavsiye ederim.deneyecegim teşekkkürler başka bir oyun önerin varsa yaparmısın
Ulan ''V''bende katana zero için aynı duyguları yasadım çok güzel oyun be