Neler Yeni

20K AMD HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

B U K O

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Buğra Topal
Hangisini almak lazım çok fazla alternatif var
ilk attığım linkteki kasa 1 tb m2 ssd var diğerlerinde 500 gb okuma ve yazma değerlerini hesaba katmassak aslında önemli ama ilk kasa depolama açısından iyi ilk kasanın ramlari 3600Mhz diğerlerinin 3200Mhz burdada farkı koyuyor işlemci kısmında ilk kasanın işlemcisi otamatik soğutmalı geliyor ama diğerleri mpk yani soğutması yok (bu konuda emin değilim) son olarak ilk kasa hariç diğer kasaların anakartı b-450 m serisi kullanıyor ama ilk kasa b-550 m serisi kullanıyor bence ilk kasa daha iyi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gençer deki daha iyi sanki
bencede :)

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Pch Goat 2 geliyor onu bekle
Yarın çıkarsa ne ala alırım tabi

ilk attığım linkteki kasa 1 tb m2 ssd var diğerlerinde 500 gb okuma ve yazma değerlerini hesaba katmassak aslında önemli ama ilk kasa depolama açısından iyi ilk kasanın ramlari 3600Mhz diğerlerinin 3200Mhz burdada farkı koyuyor işlemci kısmında ilk kasanın işlemcisi otamatik soğutmalı geliyor ama diğerleri mpk yani soğutması yok (bu konuda emin değilim) son olarak ilk kasa hariç diğer kasaların anakartı b-450 m serisi kullanıyor ama ilk kasa b-550 m serisi kullanıyor bence ilk kasa daha iyi :)

Velar’dan mı bahsediyoruz

Yarın çıkarsa ne ala alırım tabi

Velar’dan mı bahsediyoruz
Benim attığım ıbola’yı b550 yapsak olmaz mı

CupOk

80+ Bronze
https://www.gencergaming.com/glarung
https://www.incehesap.com/gannicus-oyuncu-bilgisayari-fiyati-42948/
yani bunlara bakılabilir fakat işlemci mpk olanlarda işlemci soğutucu olmuyor diye biliyorum bide üstüne soğutucu bakman gerek benim önerim sonuncu kasa
Hayır oluyor

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,303
İsim
Diyarhan

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok

hacığ hangisi

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok

B U K O

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Buğra Topal
neden olmasın dostum 20 k ya 3060 ti alıp 8 vramı olacağına hem saf güç olarak hemde vram olarak rx 6700 alsın yeter :) bide o kullanıcının isteyeceği bir şey bu adam amd istiyor e zorla nvidia aldıramazsın adam ne istiyorsa onu alır .d

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
muhammed samet
neden olmasın dostum 20 k ya 3060 ti alıp 8 vramı olacağına hem saf güç olarak hemde vram olarak rx 6700 alsın yeter :)
teknik sıkıntı çıkardığı için foruma yazan çok oldu kardeşim benim tanıdığım aldığına pişam olmuştu ama sen bilirsin kullanım amacın ne

B U K O

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Buğra Topal
teknik sıkıntı çıkardığı için foruma yazan çok oldu kardeşim benim tanıdığım aldığına pişam olmuştu ama sen bilirsin kullanım amacın ne
knk teknik sorunlar bütün teknolojik aletlerde olur birde yıllardır amd kullanıyorum 1 tane sorun dahi yaşamadım o yüzden isteyen isteyeni alsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,825
Üyeler
163,560
Son üye
Terzi71
Top Bottom