Yardım 20K bütçe ile alınabilecek en iyi ekran kartı

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,025
Aklımda nitro+ 9060xt var 21.799₺ sizce ne almalıyım?
İşlemci R5 5600X
Ram 32g

IMG_7711.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_7710.webp

18bine Sapphire olanı al.
Çift fan almak saçmalık, soğutması iyi değil, hiçbir zaman almam. Sorum sadece bu bütçeye daha iyisi var mı? Yoksa nitro+ olanı alıcam, gigabyte ile aralarında çok sıcaklık farkı vs olur mu acaba onu merak ediyorum

Çift fan almak saçmalık, soğutması iyi değil, hiçbir zaman almam. Sorum sadece bu bütçeye daha iyisi var mı? Yoksa nitro+ olanı alıcam, gigabyte ile aralarında çok sıcaklık farkı vs olur mu acaba onu merak ediyorum
Dediginiz gibi bir durum yok. Sapphire attığınız Gigabyte'dan daha iyi.

Dediginiz gibi bir durum yok. Sapphire attığınız Gigabyte'dan daha iyi.
Kanka ne diyon ben anlamadım seni, 18 bine saphire al diyosun ama 18 olan gigabyte.
Ayrıca 5 yıldır 6600xt eagle kullanıyorum her açıdan bir sıkıntısını görmedim

Kanka ne diyon ben anlamadım seni, 18 bine saphire al diyosun ama 18 olan gigabyte.
Ayrıca 5 yıldır 6600xt eagle kullanıyorum her açıdan bir sıkıntısını görmedim
Ikisi de 18bin, attığım videoya bak.

TGPU incelemelerine de bakabilirsin. Kötü demedim hiç birine ancak en f/p sapphire.

ikinci el 5060 ti 16 gb kovala bulamazsan 9060 xt falan al.

Ikisi de 18bin, attığım videoya bak.

TGPU incelemelerine de bakabilirsin. Kötü demedim hiç birine ancak en f/p sapphire.
İkisini TechPower'da karşılaştırınca aynı sonuçları veriyor. Pulse da, Gigabyte da satın alınılabilir. Kişinin zevkine göre tercih değişir. İkisi de soğutma olarak kompozit ısı borusu kullanıyor. Biri 2 fanlı, diğeri 3 fanlı sadece. Türkçe kaynaklarda da soğutma değerlerine baktım 3-4 derece daha serin çalışıyor Gigabyte. Yine de ikisi de ortalama performans verecektir. Hiçbir farkları yok bana kalırsa. Ben de bu yüzden Gigabyte'ı tercih ederdim ama Pulse de tercih edilse hiçbir fark olmazdı. İkisini kıyaslamak mantıksız.

İkisini TechPower'da karşılaştırınca aynı sonuçları veriyor. Pulse da, Gigabyte da satın alınılabilir. Kişinin zevkine göre tercih değişir. İkisi de soğutma olarak kompozit ısı borusu kullanıyor. Biri 2 fanlı, diğeri 3 fanlı sadece. Türkçe kaynaklarda da soğutma değerlerine baktım 3-4 derece daha serin çalışıyor Gigabyte. Yine de ikisi de ortalama performans verecektir. Hiçbir farkları yok bana kalırsa. Ben de bu yüzden Gigabyte'ı tercih ederdim ama Pulse de tercih edilse hiçbir fark olmazdı. İkisini kıyaslamak mantıksız.
neyse ben görüntüsü güzel olanı alıyom o zaman

Aynı şeyden bahsediyorum zaten; sapphire bir tik daha uygun, bir de eskiden kalma bir Hotspot problemi vardı Gigabyte'da şuan nasıl bilmiyorum.

Aynı şeyden bahsediyorum zaten; sapphire bir tik daha uygun, bir de eskiden kalma bir Hotspot problemi vardı Gigabyte'da şuan nasıl bilmiyorum.

Fiyat olarak fark yok ya. Pulse ve Pure bi ara 16.500 civarına düşüyordu Vatan'da. O zaman Pulse almak daha mantıklıydı. Aynı fiyat ikisi de. Çok da önemli değil benim için açıkçası. Gigabyte'ı herkes yeriyor ya. Sapphire de globalde sevilen ama Türkiye'de çöplenen bir marka. Kullanıcı yorumuna bakılırak bileşen alınmaz bence ya. İki marka da alınır. 100-200 lira çok da önemli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,285
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri