Çift fan almak saçmalık, soğutması iyi değil, hiçbir zaman almam. Sorum sadece bu bütçeye daha iyisi var mı? Yoksa nitro+ olanı alıcam, gigabyte ile aralarında çok sıcaklık farkı vs olur mu acaba onu merak ediyorum18bine Sapphire olanı al.
Dediginiz gibi bir durum yok. Sapphire attığınız Gigabyte'dan daha iyi.Çift fan almak saçmalık, soğutması iyi değil, hiçbir zaman almam. Sorum sadece bu bütçeye daha iyisi var mı? Yoksa nitro+ olanı alıcam, gigabyte ile aralarında çok sıcaklık farkı vs olur mu acaba onu merak ediyorum
Kanka ne diyon ben anlamadım seni, 18 bine saphire al diyosun ama 18 olan gigabyte.Dediginiz gibi bir durum yok. Sapphire attığınız Gigabyte'dan daha iyi.
Ikisi de 18bin, attığım videoya bak.Kanka ne diyon ben anlamadım seni, 18 bine saphire al diyosun ama 18 olan gigabyte.
Ayrıca 5 yıldır 6600xt eagle kullanıyorum her açıdan bir sıkıntısını görmedim
İkisini TechPower'da karşılaştırınca aynı sonuçları veriyor. Pulse da, Gigabyte da satın alınılabilir. Kişinin zevkine göre tercih değişir. İkisi de soğutma olarak kompozit ısı borusu kullanıyor. Biri 2 fanlı, diğeri 3 fanlı sadece. Türkçe kaynaklarda da soğutma değerlerine baktım 3-4 derece daha serin çalışıyor Gigabyte. Yine de ikisi de ortalama performans verecektir. Hiçbir farkları yok bana kalırsa. Ben de bu yüzden Gigabyte'ı tercih ederdim ama Pulse de tercih edilse hiçbir fark olmazdı. İkisini kıyaslamak mantıksız.Ikisi de 18bin, attığım videoya bak.
TGPU incelemelerine de bakabilirsin. Kötü demedim hiç birine ancak en f/p sapphire.
neyse ben görüntüsü güzel olanı alıyom o zamanİkisini TechPower'da karşılaştırınca aynı sonuçları veriyor. Pulse da, Gigabyte da satın alınılabilir. Kişinin zevkine göre tercih değişir. İkisi de soğutma olarak kompozit ısı borusu kullanıyor. Biri 2 fanlı, diğeri 3 fanlı sadece. Türkçe kaynaklarda da soğutma değerlerine baktım 3-4 derece daha serin çalışıyor Gigabyte. Yine de ikisi de ortalama performans verecektir. Hiçbir farkları yok bana kalırsa. Ben de bu yüzden Gigabyte'ı tercih ederdim ama Pulse de tercih edilse hiçbir fark olmazdı. İkisini kıyaslamak mantıksız.
Aynı şeyden bahsediyorum zaten; sapphire bir tik daha uygun, bir de eskiden kalma bir Hotspot problemi vardı Gigabyte'da şuan nasıl bilmiyorum.İkisini TechPower'da karşılaştırınca aynı sonuçları veriyor. Pulse da, Gigabyte da satın alınılabilir. Kişinin zevkine göre tercih değişir. İkisi de soğutma olarak kompozit ısı borusu kullanıyor. Biri 2 fanlı, diğeri 3 fanlı sadece. Türkçe kaynaklarda da soğutma değerlerine baktım 3-4 derece daha serin çalışıyor Gigabyte. Yine de ikisi de ortalama performans verecektir. Hiçbir farkları yok bana kalırsa. Ben de bu yüzden Gigabyte'ı tercih ederdim ama Pulse de tercih edilse hiçbir fark olmazdı. İkisini kıyaslamak mantıksız.
Aynı şeyden bahsediyorum zaten; sapphire bir tik daha uygun, bir de eskiden kalma bir Hotspot problemi vardı Gigabyte'da şuan nasıl bilmiyorum.