Hocam illaki oyun oynar fakat normal kullanım için sanırsam pubg mobile fln oynadığını biliyorum sadecekullanım amacı nedir oyun içiin alcaksa gen 1 li s22 bakabilr
pubg oynuyorsa xioami 12 de bakabilirHocam illaki oyun oynar fakat normal kullanım için sanırsam PUBG mobile fln oynadığını biliyorum sadece
Hocam peki siz bu bütçede hangi telefonu alırdınız ?PUBG oynuyorsa xioami 12 de bakabilir
S21 fe güzel alınabilir realme gt 2 pro da güzelHocam peki siz bu bütçede hangi telefonu alırdınız ?
Fikir edinmek amaçlı soruyorum
çok oyun oynayan bir insan değilim s23fe alırdım şahsenHocam peki siz bu bütçede hangi telefonu alırdınız ?
çok oyun oynayan bir insan değilim s23fe alırdım şahsen
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun oynuyor olsam da s22 gen 1li
Tamamdır ikinize de teşekkür ettim.S21 fe güzel alınabilir realme gt 2 pro da güzel
ip 12 bu aradaYurt dışı 12 alır keyfime bakarım
Hocam s23 fe kasa çerçeve oranı kötü a54 ün kopyası gibi fena değil ama parasının hakkını vermiyor çok pahalı o yüzden almayın dedim, s22 de pişmanlıktır ısınma ve batarya sorunu var almayın o yüzden. Rica ederimTamamdır ikinize de teşekkür ettim.
Yine de bunları da beğenmezseniz a54 var ona da çok zam geldi indirim de olursa alınırHocam peki siz bu bütçede hangi telefonu alırdınız ?