Öneri 20 25k telefon tavsiyesi

Reaksiyon skoru
3
merhaba gardaşlarım 20 25k arası bütçeye telefon almayı düşünüyorum ve son bütçem bu daha üstüne çıkamam. telefonla nerdeyse hiç oyun oynamıyorum diyebilirim (Clash royale gibi basit oyunlar oynuyorum). benim için kamerasının iyi olması ve en azından 3 4 sene sıkıntı çekmeden beni götürmesi yeter aklımda şuanda s22 var ama sizden tavsiye almak istedim

merhaba gardaşlarım 20 25k arası bütçeye telefon almayı düşünüyorum ve son bütçem bu daha üstüne çıkamam. telefonla nerdeyse hiç oyun oynamıyorum diyebilirim (Clash royale gibi basit oyunlar oynuyorum). benim için kamerasının iyi olması ve en azından 3 4 sene sıkıntı çekmeden beni götürmesi yeter aklımda şuanda s22 var ama sizden tavsiye almak istedim

S23/S23 FE bakabilirsin.

Samsung S23 FE.

sarı site düşünmüyorum ama yine de teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S23/S23 FE bakabilirsin.
s23 bütçeyi aşıyor s23fe de benim pek içime sinmedi ekran kasa oranı vs yine de biraz açıklar mısın fe yi

sarı site düşünmüyorum ama yine de teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

s23 bütçeyi aşıyor s23fe de benim pek içime sinmedi ekran kasa oranı vs yine de biraz açıklar mısın fe yi
Daha iyi bataryası olması , Daha az ısınması ve daha fazla güncelleme alacak olması sebeplerinden dolayı S23 FE S22' den daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,597
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri