Neler Yeni

20K bütçeyle monitör dahil sistem lazim

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
Konu yine amd vs nvidaya dönücek.Dönmeden ben gidiyorum.Tek diceğim isteyen istediğini alsın.
kaçıyosun çünkü hatalısın bunca insana mantısı önerdin , ekran kartının hatasını bildirmeden , tamam hepsinde olmayabilir ama madem öneriyosun oluşacak olan hatalarıda söylemen gerek

Phanzox

80+ Silver
kaçıyosun çünkü hatalısın bunca insana mantısı önerdin , ekran kartının hatasını bildirmeden , tamam hepsinde olmayabilir ama madem öneriyosun oluşacak olan hatalarıda söylemen gerek
Tm kronik sıkıntısı olduğunun kaynağı ne nvidada hatayla karşılaşanlar var o zaman nvidada mı kronik sıkıntılı oluyor?
Stabil sürücü bulunduğunda sıkıntı olmaz.

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
nitelendirilir cehennem az

kardeşim benim ne alaka fanboylukla , ben daha 3 saate kadar mantısı almayı düşünüyordum fakaat araştırınca hataları oldugunu öğrendim , keşke sende bunca insana önermeden önce hatalarına söyleseydin millet ona göre karar verseydi

Phanzox

80+ Silver
kardeşim benim ne alaka fanboylukla , ben daha 3 saate kadar mantısı almayı düşünüyordum fakaat araştırınca hataları oldugunu öğrendim , keşke sende bunca insana önermeden önce hatalarına söyleseydin millet ona göre karar verseydi
Onca insan mantis sistem aldı peki kaç tane hata alıyorum diye konu açıldı?

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
Onca insan mantis sistem aldı peki kaç tane hata alıyorum diye konu açıldı?
herkesın yazmasına gerek varmı , ben 5dk baktım bu gruptakı sıkayetlere ve 3-4 adet 6700xt li hata gördüm

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
mahmut
anlamadım bana mi dedin.
arkadaş coil whine ile watman sıkintı değil demis.
coil whine bazen çileden çıkartıyor watman ise habire oyundan atıp kronikleşiyor.
2 tane amd ekran ksrtı kullandım 6000 serisi nasıldır bilmiyorum ama 500 ve 5000 serisinden illallah ettim

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
anlamadım bana mi dedin.
arkadaş coil whine ile watman sıkintı değil demis.
coil whine bazen çileden çıkartıyor watman ise habire oyundan atıp kronikleşiyor.
2 tane amd ekran ksrtı kullandım 6000 serisi nasıldır bilmiyorum ama 500 ve 5000 serisinden illallah ettim
pardon yanlışıkla sansa cevap yazmışım

Phanzox

80+ Silver
herkesın yazmasına gerek varmı , ben 5dk baktım bu gruptakı sıkayetlere ve 3-4 adet 6700xt li hata gördüm
5dk içinde açılmış 3-4 tane 6700xt wattman konusu atabilir misin merak ettim nerde açılmış bu konular?

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
5dk içinde açılmış 3-4 tane 6700xt wattman konusu atabilir misin merak ettim nerde açılmış bu konular?
5dk içinde demeddim nak yanlış anlamay çok meyillisin , konu olarak arattım ve zamanında yazılmış şikayetleri gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak konu bu değil tamammı konu sen ve senin gibi mantıs önerenlerin ekran kartlarında hata olabileceğini alıcıya bildirmemeniz

Phanzox

80+ Silver
5dk içinde demeddim nak yanlış anlamay çok meyillisin , konu olarak arattım ve zamanında yazılmış şikayetleri gördüm

bak konu bu değil tamammı konu sen ve senin gibi mantıs önerenlerin ekran kartlarında hata olabileceğini alıcıya bildirmemeniz
Tm'da hata çıkacağı kesin mi?
Nvida kartlarda hata çıkmaması kesin mi?
Ben bütçe dahilinde en iyi performansı verebilecek sistemi atmaya çalışıyorum.Bu bütçede gidipte 3060 sistem atmayı mantıklı bulmuyorum.

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Arda Yılmaz
Konu yine amd vs nvidaya dönücek.Dönmeden ben gidiyorum.Tek diceğim isteyen istediğini alsın.
nvdia hertürlü daha kaliteli amd ler ucuz olduğu için tercih ediliyor ucuz olmasının sebebide böyle sorunları olması işte aklı olan varsa nvidia alır birkaç k daha koyarak

Phanzox

80+ Silver
nvdia hertürlü daha kaliteli amd ler ucuz olduğu için tercih ediliyor ucuz olmasının sebebide böyle sorunları olması işte aklı olan varsa nvidia alır birkaç k daha koyarak
İşte o birkaç "k" koymak kolay değil.

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
Tm'da hata çıkacağı kesin mi?
Nvida kartlarda hata çıkmaması kesin mi?
Ben bütçe dahilinde en iyi performansı verebilecek sistemi atmaya çalışıyorum.Bu bütçede gidipte 3060 sistem atmayı mantıklı bulmuyorum.
ya kesin ya da değil , ama senin bunu söylemen gerekmezmi , belkide bu kartlar bu sorunlar yüzünden fp sistemi çıkartıyor, mesele ya bak böyle bir sistem var ama genellikle olmasa da bazen şu sorunları çıkabiliyo haberi olsun ona göre almanı öneririrm gibi , burdak pc tavsiyesi isteyenlerin çoğu anlamadığı için öneri alıyo

İşte o birkaç "k" koymak kolay değil.
emin ol bir kaç k koymak oyunlarının kesilmesinden iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,100
Üyeler
167,423
Son üye
pete02