Normalde Samsung S23 FE önerirdim direk ama batarya istediğinizden 17000 TL olan Samsung A55' i öneriyorum.Günlük kullanacağım. Eskisi gibi oyun falan oynamıyorum ama bataryası iyi olursa güzel olur. Bütçeyi arttırabilirim. Temiz bulursam 2.el de alabilirim
Bende 2. Elden s23 ya da s23 fe dusunuyordum ama hocam. Batarya kurtarmaz mi?Normalde Samsung S23 FE önerirdim direk ama batarya istediğinizden 17000 TL olan Samsung A55' i öneriyorum.
Bataryam uzun gitmesede olur derseniz tabii ki Samsung S23 FE tercih edin. Kamera olarak çok iyi özellikle. Ama uzun batarya isterseniz Samsung A55 tercih edebilirsiniz. Kamerası S23 FE kadar iyi olmasada gayet güzel.Bende 2. Elden s23 ya da s23 fe dusunuyordum ama hocam. Batarya kurtarmaz mi?
Şuanda poco X3 pro kullanıyorum 5160 mah bataryası var. S23 fenin 4500. Çok bı fark yaratmaz benceBataryam uzun gitmesede olur derseniz tabii ki Samsung S23 FE tercih edin. Kamera olarak çok iyi özellikle. Ama uzun batarya isterseniz Samsung A55 tercih edebilirsiniz. Kamerası S23 FE kadar iyi olmasada gayet güzel.
Sadece mAh ile batarya ölçülmez. S23 Fe'nin bataryası başarısız. Şu an gündelik kullanımda 5 saatten fazla telefonla ilgileniyorsan bataryası sana yetmez S23 Fe'nin. S23'ün bataryası iyi.Şuanda poco X3 pro kullanıyorum 5160 mah bataryası var. S23 fenin 4500. Çok bı fark yaratmaz bence
Hocam kaliteli bir şey almak istiyorum. Pocoyu ilk aldığımda çok iyiydi ama 2. Senenin sonunda yazılım olarak sıkıntı çıkartmaya başladı. Önerdiğiniz telefon sıkıntı çıkartır mı ileride?Sadece mAh ile batarya ölçülmez. S23 Fe'nin bataryası başarısız. Şu an gündelik kullanımda 5 saatten fazla telefonla ilgileniyorsan bataryası sana yetmez S23 Fe'nin. S23'ün bataryası iyi.
Farklı alternatifler istersen dengeli bir cihaz olarak Nothing 2a öneririm.
Neredeyse saf android kullanıyor. Sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum.Hocam kaliteli bir şey almak istiyorum. Pocoyu ilk aldığımda çok iyiydi ama 2. Senenin sonunda yazılım olarak sıkıntı çıkartmaya başladı. Önerdiğiniz telefon sıkıntı çıkartır mı ileride?
S23 kullanıyorum. One UI 5.1 de hala. 8-9 saati gördüğüm oldu.Bende 2. Elden s23 ya da s23 fe dusunuyordum ama hocam. Batarya kurtarmaz mi?
Nothing 2a güzel ama bence ülkemizde biraz tuzlu fiyata satılan bir cihaz. Alırsan üzmez. S23 almadan önce onu düşünüyordum.Hocam kaliteli bir şey almak istiyorum. Pocoyu ilk aldığımda çok iyiydi ama 2. Senenin sonunda yazılım olarak sıkıntı çıkartmaya başladı. Önerdiğiniz telefon sıkıntı çıkartır mı ileride?
Hızlı şarj var mı hocam. Varsa kaç saatte dolduruyor?S23 kullanıyorum. One UI 5.1 de hala. 8-9 saati gördüğüm oldu.
İnternette geziniyorum, youtube da takılıyorum 2 saat. 1 bölüm dizi izliyorum, Instagramda 20 dk falan geçiriyorum. Kalanı da whatsappta geçiyor.
Modlar ve rutinlerde pil tasarrufu modunu ekledim, yüzde 30 altına inince tasarrufa alıyor. He birde 60 hz kullanıyorum ekranı.
Uzun lafın kısası günü çıkarıyor (6.30 saatin altını görmedim hiç).
25w destekliyor. Bende 45 wattlık anker şarj aleti var, onunla 0dan100e aşağı yukarı 1-1.30 saate şarj oluyor.Hızlı şarj var mı hocam. Varsa kaç saatte dolduruyor?