Neler Yeni

20k civarı telefon önerisi

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Ali Mert Okuducu
Günlük kullanacağım. Eskisi gibi oyun falan oynamıyorum ama bataryası iyi olursa güzel olur. Bütçeyi arttırabilirim. Temiz bulursam 2.el de alabilirim

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,455
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Günlük kullanacağım. Eskisi gibi oyun falan oynamıyorum ama bataryası iyi olursa güzel olur. Bütçeyi arttırabilirim. Temiz bulursam 2.el de alabilirim
Normalde Samsung S23 FE önerirdim direk ama batarya istediğinizden 17000 TL olan Samsung A55' i öneriyorum.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Ali Mert Okuducu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,455
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Bende 2. Elden s23 ya da s23 fe dusunuyordum ama hocam. Batarya kurtarmaz mi?
Bataryam uzun gitmesede olur derseniz tabii ki Samsung S23 FE tercih edin. Kamera olarak çok iyi özellikle. Ama uzun batarya isterseniz Samsung A55 tercih edebilirsiniz. Kamerası S23 FE kadar iyi olmasada gayet güzel.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Ali Mert Okuducu
Bataryam uzun gitmesede olur derseniz tabii ki Samsung S23 FE tercih edin. Kamera olarak çok iyi özellikle. Ama uzun batarya isterseniz Samsung A55 tercih edebilirsiniz. Kamerası S23 FE kadar iyi olmasada gayet güzel.
Şuanda poco X3 pro kullanıyorum 5160 mah bataryası var. S23 fenin 4500. Çok bı fark yaratmaz bence

şahin doğan

80+ Platinum
Şuanda poco X3 pro kullanıyorum 5160 mah bataryası var. S23 fenin 4500. Çok bı fark yaratmaz bence
Sadece mAh ile batarya ölçülmez. S23 Fe'nin bataryası başarısız. Şu an gündelik kullanımda 5 saatten fazla telefonla ilgileniyorsan bataryası sana yetmez S23 Fe'nin. S23'ün bataryası iyi.
Farklı alternatifler istersen dengeli bir cihaz olarak Nothing 2a öneririm.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Ali Mert Okuducu
Sadece mAh ile batarya ölçülmez. S23 Fe'nin bataryası başarısız. Şu an gündelik kullanımda 5 saatten fazla telefonla ilgileniyorsan bataryası sana yetmez S23 Fe'nin. S23'ün bataryası iyi.
Farklı alternatifler istersen dengeli bir cihaz olarak Nothing 2a öneririm.
Hocam kaliteli bir şey almak istiyorum. Pocoyu ilk aldığımda çok iyiydi ama 2. Senenin sonunda yazılım olarak sıkıntı çıkartmaya başladı. Önerdiğiniz telefon sıkıntı çıkartır mı ileride?

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam kaliteli bir şey almak istiyorum. Pocoyu ilk aldığımda çok iyiydi ama 2. Senenin sonunda yazılım olarak sıkıntı çıkartmaya başladı. Önerdiğiniz telefon sıkıntı çıkartır mı ileride?
Neredeyse saf android kullanıyor. Sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Çebi
Bende 2. Elden s23 ya da s23 fe dusunuyordum ama hocam. Batarya kurtarmaz mi?
S23 kullanıyorum. One UI 5.1 de hala. 8-9 saati gördüğüm oldu.

İnternette geziniyorum, youtube da takılıyorum 2 saat. 1 bölüm dizi izliyorum, Instagramda 20 dk falan geçiriyorum. Kalanı da whatsappta geçiyor.

Modlar ve rutinlerde pil tasarrufu modunu ekledim, yüzde 30 altına inince tasarrufa alıyor. He birde 60 hz kullanıyorum ekranı.

Uzun lafın kısası günü çıkarıyor (6.30 saatin altını görmedim hiç).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nothing 2a güzel ama bence ülkemizde biraz tuzlu fiyata satılan bir cihaz. Alırsan üzmez. S23 almadan önce onu düşünüyordum.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Ali Mert Okuducu
S23 kullanıyorum. One UI 5.1 de hala. 8-9 saati gördüğüm oldu.

İnternette geziniyorum, youtube da takılıyorum 2 saat. 1 bölüm dizi izliyorum, Instagramda 20 dk falan geçiriyorum. Kalanı da whatsappta geçiyor.

Modlar ve rutinlerde pil tasarrufu modunu ekledim, yüzde 30 altına inince tasarrufa alıyor. He birde 60 hz kullanıyorum ekranı.

Uzun lafın kısası günü çıkarıyor (6.30 saatin altını görmedim hiç).
Hızlı şarj var mı hocam. Varsa kaç saatte dolduruyor?

Top Bottom