Neler Yeni

20K civarında yazılım&oyun sistem önerisi

xTURANN

80+ Silver
30 a aldın diye 30 a mı satacaksın onu anlamadım 8 ay kullanmışsın.
Kasaya yaptığı özelleştirme muhtemelen sadece anakart ve SSD değiştirmiş. Değiştirdiği SSD'nin de Yazması 100MB Daha düşük. Ayrıca 512'den 500'e düşmüş. Aldığı paraya satıp 0 zararla işten ayrılmak istiyor. Üzücü. Ayrıca satma aşamasında olduğun ürününü konu açıp tanıtmak yerine bir öneri konusunun altına yazman garip.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
165 hz 0.5ms 24 inç ıps panel monitör vereceğim yanında hediye olarak

yenigeldim

80+ Silver
hocam yanında monitör veriyorum ve 30a satıcam demiyorum niye bu kadar değişik düşünüyorsunuz ben anlamadım 30 k bandına çıkabilirsen yardımcı olacağımı söyledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben aldığım zamanda monitör dahil 33 bine gelmişti zaten zararına veriyorum
Sıfır mal alınca zaten düşüğe satacaksın monitör benim eski monitöre benziyor 24” 144 hz ise ben onu 2000 e satmıştım geçen sene. Şimdi de 2.5-3 eder max.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Kasaya yaptığı özelleştirme muhtemelen sadece anakart ve SSD değiştirmiş. Değiştirdiği SSD'nin de Yazması 100MB Daha düşük. Ayrıca 512'den 500'e düşmüş. Aldığı paraya satıp 0 zararla işten ayrılmak istiyor. Üzücü. Ayrıca satma aşamasında olduğun ürününü konu açıp tanıtmak yerine bir öneri konusunun altına yazman garip.
hocam konu açtım ama konu sürekli kapanıyor ve bilgisayara özelleştirme yaparkende sizlere sordum sizler bunları bunları alın dediniz

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
chade
ben aldığım zamanda monitör dahil 33 bine gelmişti zaten zararına veriyorum
konu amacını saptı diye yorum yapmıyordum ama aylarca kullanıp 2. ele çıkmış üründen kar etmeyi mi düşünüyordun da zararına veriyorum diyorsun :D borsa mı bu kardeşim alıp bir süre beklettikten sonra karlı satış yapacan :D :D :D

xTURANN

80+ Silver
hocam konu açtım ama konu sürekli kapanıyor ve bilgisayara özelleştirme yaparkende sizlere sordum sizler bunları bunları alın dediniz
Daha fazla uzatıp "bu konuyu" değiştirmenin anlamı yok. Kapanıyorsa vardır bir hatan.

@cudirex Bütçen zorladığın halde mi 20k yoksa kenara attığın halde mi 20k ? Almışken daha iyisini almanı önerelim durumuna göre.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
konu amacını saptı diye yorum yapmıyordum ama aylarca kullanıp 2. ele çıkmış üründen kar etmeyi mi düşünüyordun da zararına veriyorum diyorsun :D borsa mı bu kardeşim alıp bir süre beklettikten sonra karlı satış yapacan :D :D :D
ya hocam bu forum önceden böyle değildi ben anlamadım bende biliyorum zaten 2.el olan malzemenin fiyatı düşer diye siz niye anlamıyorsunuz beni ben onu anlayamadım hayır burda argo veya küfür kullanmamışım acil nakit ihtiyacım olduğundan dolayı satmaya çalışıyorum

yenigeldim

80+ Silver
ya hocam bu forum önceden böyle değildi ben anlamadım bende biliyorum zaten 2.el olan malzemenin fiyatı düşer diye siz niye anlamıyorsunuz beni ben onu anlayamadım hayır burda argo veya küfür kullanmamışım acil nakit ihtiyacım olduğundan dolayı satmaya çalışıyorum
sarı site ve kırmızı uygulamaya ilan aç o zaman. 20 k bütçesi olan adama 30 a kendi pc ni satmaya çalışıyorsun. haklı olarak tepki görüyorsun.

Gurkanpiro

80+ Gold
30 a 4060 artı monıtor sacmalık gencerden 7500f 7600 alırım yanında mıs gıbı monıtor alır keyfıme bakarım

cudirex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuğrul
Daha fazla uzatıp "bu konuyu" değiştirmenin anlamı yok. Kapanıyorsa vardır bir hatan.

@cudirex Bütçen zorladığın halde mi 20k yoksa kenara attığın halde mi 20k ? Almışken daha iyisini almanı önerelim durumuna göre.
Hocam fazla para vermek istemiyorum. 30 a iyi bir fırsat bulmadığım sürece çıkamam. 20 25 civarı diyebilirim. Oyun oynayabileyim, bir nebze işimide görsün istiyorum. Zaten iş bilgisayarım var. Sadece işimin android tarafını masaüstüne taşımak istiyorum.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Hocam fazla para vermek istemiyorum. 30 a iyi bir fırsat bulmadığım sürece çıkamam. 20 25 civarı diyebilirim. Oyun oynayabileyim, bir nebze işimide görsün istiyorum. Zaten iş bilgisayarım var. Sadece işimin android tarafını masaüstüne taşımak istiyorum.
anladım hocam iyi günler dilerim

yenigeldim

80+ Silver
android studio da zulüm cidden. optimize oldu mu bilmiyorum ama bir kaç sene önce kullanıyordum. çok zorluyor pc yi

cudirex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuğrul
android studio da zulüm cidden. optimize oldu mu bilmiyorum ama bir kaç sene önce kullanıyordum. çok zorluyor pc yi
Bir kaç sene önce sinirden duvar yumrukladığımı biliyorum. Şimdi düzeldi diyebilirim. Daha şık, anlaşılır bir görünüme kavuştu, optimizasyonda da bayağı iyileşti, biraz performansı arttı. O sebepten i3 patates olur gibi geliyor ama bakalım.

Top Bottom