Neler Yeni

20k tablet önerisi iPad Air, tab s9+, huwaei

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Bir arkadaşım iPad pro almıştı kalemiyle çok memnun ve benimde ihtiyacım var ev bir yığın slayt fotokopisi doldu direk telefondan baksam olmuyor slaytları üzerindeki şekiller üzerinde işlem yapmak gerekiyor geomertri gibi düşün. Bende iPad pro istiyordum açıkçası arkasındaki lidar sensörü bile sadece diğerlerinden öne geçiyor ama maalesef çok pahalı geliyor alternatif kalemi yazması iyi 4 5 sene götürecek 20k ya ne önerirsiniz

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Huawei matepad air kullanıyorum hemen her işi rahatlıkla görüyor, kafanda soru varsa sor. Google servisleri çalışıyor yalnız bazen niş uygulamaları kullanmak isteyince kullanılmıyor. Örneğin autocad huawei store'da yok, gbox ile google play store'dan kursan bile oturum açmak için google play store yönlendiriyor ve yapamıyorsun haliyle. Veya brawlhalla apk yükledim, google play store gerektiği için oynayamadım. ama çok niş dediğim gibi %10 falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
tab s9 ya da tab s9+ çok iyi alınır.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Tab s9 kullanıyorum tavsiye ederim ipad pro çok donanımsal güç gerektirecek bir şey yapmıyorsanız gerek yok slayt okumak için felan VS Tab s9 çok güzel sorularınızı sorabilirsiniz

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tab s9 kullanıyorum tavsiye ederim ipad pro çok donanımsal güç gerektirecek bir şey yapmıyorsanız gerek yok slayt okumak için felan VS Tab s9 çok güzel sorularınızı sorabilirsiniz
tab s9 ya da tab s9+ çok iyi alınır.
Not uygulaması nasıl dosyalaması PDFler üzerinde not alması arkadaşım ipadde goodnotes kullanıyorum çok ayrıntılı klasörler yapabiliyorsun pdflere çok basit şekilde sayfa ekleyip işlem yapabiliyorsun

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,860
İsim
Emre siyah
samsungun kalemlerini beğenmiyorum huawei alın derim (tab s9 plus kullanıyorum )
Mesaj otomatik birleştirildi:

alıcaksanız da tab s9 plus gereksiz büyük bence s9 alın

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Bir arkadaşım iPad pro almıştı kalemiyle çok memnun ve benimde ihtiyacım var ev bir yığın slayt fotokopisi doldu direk telefondan baksam olmuyor slaytları üzerindeki şekiller üzerinde işlem yapmak gerekiyor geomertri gibi düşün. Bende iPad pro istiyordum açıkçası arkasındaki lidar sensörü bile sadece diğerlerinden öne geçiyor ama maalesef çok pahalı geliyor alternatif kalemi yazması iyi 4 5 sene götürecek 20k ya ne önerirsiniz
S9 veya S9+ öneririm hangisi bütçeye denk geliyorsa, Huawei'den işlemci olarak daha iyidir ve google servisleri sorunsuz çalışıyor.
Not uygulaması nasıl dosyalaması PDFler üzerinde not alması arkadaşım ipadde goodnotes kullanıyorum çok ayrıntılı klasörler yapabiliyorsun pdflere çok basit şekilde sayfa ekleyip işlem yapabiliyorsun
Üniversitede not almak için kullanıyorum gayet güzel ayrıca 1 senelik goodnotes hediye üyeliğiyle geliyor. Samsung Notes özellikle Samsung akıllı telefonla aşırı işlevli ama o olmadan da güzel.

BabaVoss7

80+ Silver
Tab9 kalem olarak huaweiden daha çok beğendim ben eğer tab a9 alabiliyosan Huawei düşünmeye gerek yok

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Arif Dağcı
ipad air m1 rahatlıkla 4 sene götürür çok iyi cihaz ama fiyatı artacak ipad 10 bile 17 bin olmuşken 20kda kalmaz bu cihazın fiyatı elinizi çabuk tutun derim

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Samsung notes ben bir eksiğini görmedim tableti alırken 1 yıl boyunca goodnotes bedava geldi ben daha basit olduğu için Samsung un uygulamasını kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom