İlk önce kolay gelsin babama 20k telefon alacaz oyun oynamaz kamerasi iyi olan sosyal medyali bir telefon öneriniz varmi. İnt maalesef alamayiz elden alacaz yardimci olursaniz sevinirim. 2024 telefon olursa sevinirim
hocam poco x6 pro alabilirsiniz sakın vivo almayın aldığıma bin pişman oldum benİlk önce kolay gelsin babama 20k telefon alacaz oyun oynamaz kamerasi iyi olan sosyal medyali bir telefon öneriniz varmi. İnt maalesef alamayiz elden alacaz yardimci olursaniz sevinirim. 2024 telefon olursa sevinirim
poco performans odakli model kamera kisminda nasil bilmiyorumhocam poco x6 pro alabilirsiniz sakın vivo almayın aldığıma bin pişman oldum ben
Poco alamam hocam maalesef ben kullabiyorum poco x6 pro babama gosterdim yok dedihocam poco x6 pro alabilirsiniz sakın vivo almayın aldığıma bin pişman oldum ben
Hocam kendi magazalardan aliyoruz zaten daha iyi oluyorelden mediamarkt tarzi yerlerden almayin 5-6k üstüne koyuyor satarken
Mesaj otomatik birleştirildi:
poco performans odakli model kamera kisminda nasil bilmiyorum
tamam hocamPoco alamam hocam maalesef ben kullabiyorum poco x6 pro babama gosterdim yok dedi
Ufak olsun sikinti yok hocam babam a10 kullandigi icin kucuk telefona alisiksamsung s22 de gayet iyi bir telefon fakat boyutu poco dan biraz ufak
Kac yil guncelleme alicak hocams22 guncel
arkadaşım kullaniyor hala bir sıkıntısı olmadi
bilmiyorum samsung bilirKac yil guncelleme alicak hocam
S23fe 21 22k olmasi lazim sanirim tam 20k ya yokmus23fe de dusunebilir
bilmiyorum samsung bilir
Babami ikna etmek zor hocam yoksa bende bilirin int almayi ama babam hayatta izin vermezelden almazsaniz 23fe 20k
babani ikna et internetten alsin
elden almazsaniz 23fe 20k
babani ikna et internetten alsin
s22 al geç yani, adam a10 gibi tarihi eser kullaniyomus çağ atlar adam guncellemede geliyo suan