Neler Yeni

Öneri 20k telefon önerisi.

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bahadır Kağan
Günlük kullanım ve ufak da olsa oyun için kamerası iyi pili günü çıkartacak bir telefon istiyorum aklımda şuanlık s21 fe var sizin önerileriniz nedir

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Kürşat
Günlük kullanım ve ufak da olsa oyun için kamerası iyi pili günü çıkartacak bir telefon istiyorum aklımda şuanlık s21 fe var sizin önerileriniz nedir
iphone alırsan 5 yıl sonra satsan bile değer kaybı olmuyor tavsiyem çok pile takılmazsanız 2.el garantili iphone 12-11 yada garantisiz 11promax alabilirsin kontrolünü doğru yap millet dolandırıcı olmuş

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bahadır Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iphone alırsan 5 yıl sonra satsan bile değer kaybı olmuyor tavsiyem çok pile takılmazsanız 2.el garantili iphone 12-11 yada garantisiz 11promax alabilirsin kontrolünü doğru yap millet dolandırıcı olmuş
Hocam ikinci el almayı pek düşünmüyorum ama bakarım dediğinize

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Kürşat
Hocam ikinci el almayı pek düşünmüyorum ama bakarım dediğinize
sıfırı 24.000 hocam 22ay garantililerini falan çok ucuza veriyorlar senin kararın tabii ki değer kaybı olmasa s23fe güzel karar yada yutr dışı 24 ultra alıp 1000 tl ye imei atıp kullanabilirsin

Shourd

80+ Gold
bunu alabilirsin s21 fe 5g hakkında sorun varsada sor yakın zamanda aldım anneme 2.nesil

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bahadır Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu alabilirsin s21 fe 5g hakkında sorun varsada sor yakın zamanda aldım anneme 2.nesil

Samsung hk akıcı mı telefon yani mesela hız ve güç gerektiren yerlerde telefonun kasıp donma gibi şeyleri oluyor mu akıcı ve uzun ömürlü bir şey lazım şuan omix kullanıyorum bende telefonda can çekişiyor

Shourd

80+ Gold
Samsung hk akıcı mı telefon yani mesela hız ve güç gerektiren yerlerde telefonun kasıp donma gibi şeyleri oluyor mu akıcı ve uzun ömürlü bir şey lazım şuan omix kullanıyorum bende telefonda can çekişiyor
Yol içindeki sd888+ var zaten kötü yanı hakkında telin şarjı uzun gitmiyor küçük ve çok ince bi telefon hafifte benim anneme 3 gün gifiyor ama uğraşmadığından pek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,352
Üyeler
167,955
Son üye
mzlutava
Top Bottom