iphone alırsan 5 yıl sonra satsan bile değer kaybı olmuyor tavsiyem çok pile takılmazsanız 2.el garantili iphone 12-11 yada garantisiz 11promax alabilirsin kontrolünü doğru yap millet dolandırıcı olmuşGünlük kullanım ve ufak da olsa oyun için kamerası iyi pili günü çıkartacak bir telefon istiyorum aklımda şuanlık s21 fe var sizin önerileriniz nedir
Hocam ikinci el almayı pek düşünmüyorum ama bakarım dediğinizeiphone alırsan 5 yıl sonra satsan bile değer kaybı olmuyor tavsiyem çok pile takılmazsanız 2.el garantili iphone 12-11 yada garantisiz 11promax alabilirsin kontrolünü doğru yap millet dolandırıcı olmuş
sıfırı 24.000 hocam 22ay garantililerini falan çok ucuza veriyorlar senin kararın tabii ki değer kaybı olmasa s23fe güzel karar yada yutr dışı 24 ultra alıp 1000 tl ye imei atıp kullanabilirsinHocam ikinci el almayı pek düşünmüyorum ama bakarım dediğinize
bunu alabilirsin s21 fe 5g hakkında sorun varsada sor yakın zamanda aldım anneme 2.nesilGünlük kullanım ve ufak da olsa oyun için kamerası iyi pili günü çıkartacak bir telefon istiyorum aklımda şuanlık s21 fe var sizin önerileriniz nedir
Samsung hk akıcı mı telefon yani mesela hız ve güç gerektiren yerlerde telefonun kasıp donma gibi şeyleri oluyor mu akıcı ve uzun ömürlü bir şey lazım şuan omix kullanıyorum bende telefonda can çekişiyorbunu alabilirsin s21 fe 5g hakkında sorun varsada sor yakın zamanda aldım anneme 2.nesil
![]()
POCO X7 Pro 8GB RAM 256GB ROM, Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
POCO X7 Pro 8GB RAM 256GB ROM, Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yol içindeki sd888+ var zaten kötü yanı hakkında telin şarjı uzun gitmiyor küçük ve çok ince bi telefon hafifte benim anneme 3 gün gifiyor ama uğraşmadığından pekSamsung hk akıcı mı telefon yani mesela hız ve güç gerektiren yerlerde telefonun kasıp donma gibi şeyleri oluyor mu akıcı ve uzun ömürlü bir şey lazım şuan omix kullanıyorum bende telefonda can çekişiyor