Redmi Note 12 Pro gayet memnunumMaksimum 20k olabilir bütçe o yüzden üstünü fazla önermesseniz iyi olur.
2. el düşünmüyorum
Teşekkürler şimdiden
Redmi'den uzak durun.Redmi Note 12 Pro gayet memnunum
Redminin kendi bayisinden aldım baya memnunum size bir sıkıntı olmuş sanırımRedmi'den uzak durun.
Redmi Note 11 Pro Kullanıyorum (Cihaz kaçak değil)
MIUI Arayüzü sağolsun İnstagramdan atma ve 120 HZ Ekranın tadını çıkaramıyorum.
Yeni aldıysan biraz sabret 1 sene içinde güncellemelerle mahvederler adamlar bu sporu çok iyi yapıyor. Bir de bu markalar çıkıp Apple planlı eskitiyor derlerRedminin kendi bayisinden aldım baya memnunum size bir sıkıntı olmuş sanırım
Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcısından aldım.Redminin kendi bayisinden aldım baya memnunum size bir sıkıntı olmuş sanırım
Katılıyorum hocam.Yeni aldıysan biraz sabret 1 sene içinde güncellemelerle mahvederler adamlar bu sporu çok iyi yapıyor. Bir de bu markalar çıkıp Apple planlı eskitiyor derler
MIUI 14 var bende bir sorun yaşamadım biraz da kullanım kaynaklı olabilir oyun falan hiç yok bendeHepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcısından aldım.
3 Farklı Redmi Cihazıda ailemle beraber deneyimledim
Redmi 9C 128 GB Daha Stabil. MIUI 12
Redmi Note 11 ise aynı Note 11 Pro gibi hızlı ama stabil değil. MIUI 14 Her iki cihazda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Katılıyorum hocam.
256 gb'lık alanın 25 ini kullanıyorumMIUI 14 var bende bir sorun yaşamadım biraz da kullanım kaynaklı olabilir oyun falan hiç yok bende
Miui alacaksan kesinlikle telefonu 11.01 veya 12.1 üstü yapmani önermem performansı düşüyor ve şarj fazla gidiyorMaksimum 20k olabilir bütçe o yüzden üstünü fazla önermesseniz iyi olur.
2. el düşünmüyorum
Teşekkürler şimdiden
Beni mahvettiler 10 s var bende 1 yıl önce mükemmeldi boş boş saçma saçma güncellemeler getiriyorlar miui 12 kadar her şey iyiydiYeni aldıysan biraz sabret 1 sene içinde güncellemelerle mahvederler adamlar bu sporu çok iyi yapıyor. Bir de bu markalar çıkıp Apple planlı eskitiyor derler