Ayıp ettin alırsan millete havada atarsın ayrıca kaliteli marka ve özellikleride yerinde fazla paran yoksa veya daha iyisini alabileceğini düşünüyorsan arkadaşların attığınada bak ya tabii ki bundada biraz apple gibi markayada para ödüyorsun ama parası olan bir adam için fazla koymazTuf 7900 xt
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral böyle diyincede kerizsen al gibi olmuş
Köpek gibi çalışıyoruz kanka hep kredi kartina taksitle yükleniyoruz bakalım hayırlısıBelli ki sende para var birader kafana göre takıl fkdkdksflwkg
Ayıp ettin alırsan millete havada atarsın ayrıca kaliteli marka ve özellikleride yerinde fazla paran yoksa veya daha iyisini alabileceğini düşünüyorsan arkadaşların attığınada bak ya tabii ki bundada biraz apple gibi markayada para ödüyorsun ama parası olan bir adam için fazla koymaz
Bende g274qpf-qd var 2k 165 Hz ve çok memnunum. Karta da çok girme sonra kart demesin sıra bende diye fkskxsmvkgmKöpek gibi çalışıyoruz kanka hep kredi kartina taksitle yükleniyoruz bakalım hayırlısı
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Suan buna karar verdim sanırım
Merhaba, ürünü aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? Ben de aynı modele bakıyorum ve kararsız kaldım. Bilgi verirseniz çok memnun olurum.Dell Alienware AW2723DF 27 inç 280Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Akıcı ve tutarlı performans için 280Hz’a kadar aşırı hız aşırtmalı / 240Hz doğal değişken tazeleme hızlarıyla oyunun içine dalın. Hızlı IPS panel, Extreme modunda yıldırım hızında 1ms GtG (Gray to…www.gaming.gen.tr
Hocam ben baktığım zaman 20k dı fiyatı suan 16500 bayağı düşmüşMerhaba, ürünü aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? Ben de aynı modele bakıyorum ve kararsız kaldım. Bilgi verirseniz çok memnun olurum.
Cevap için teşekkür ederim. Şu anda AW2723DF'yi 14500 lira gibi bir fiyata alma imkanım var. Kafamı da aldığınız model karıştırıyor. Aklımda bir de Asus vardı fakat onu eledim. Şimdi de aldığınız model ile Dell arasında bir seçim yapmam gerekiyor.Hocam ben baktığım zaman 20k dı fiyatı suan 16500 bayağı düşmüş
Ben bunu aldım düşünebilirsiniz renkli gerçekten muhteşemMSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam benim alacağım zaman bütçe sıkıntım yoktu fakat mantıklı bişey almak istedim oled alacaktım odam biraz ışık alıyor parlaklık olarak beni tatmin etmeyeceği için alinwarede o zaman 20k olduğu için 12k ya msi aldımCevap için teşekkür ederim. Şu anda AW2723DF'yi 14500 lira gibi bir fiyata alma imkanım var. Kafamı da aldığınız model karıştırıyor. Aklımda bir de Asus vardı fakat onu eledim. Şimdi de aldığınız model ile Dell arasında bir seçim yapmam gerekiyor.
Msı için 240Hz'ye göre response time'ı yavaş kalıyor diyorlardı. Fark edilir bir yavaşlık var mı? Ek olarak da AW2723DF'den neden vazgeçtiğinizi sorabilir miyim?
Anladım hocam, monitörden pek anlayan biri değilim. Birkaç inceleme videosunda ve yorumda tepki süresi olarak yavaş kalıyor açıklamasını görünce acaba neyden bahsediyorlar diye düşünmedim değil. Fakat siz birinci ağızdan bir fark yok diyorsanız yavaştan 274QPX'e sanırım kayıyorum. Teşekkür ederim.Hocam benim alacağım zaman bütçe sıkıntım yoktu fakat mantıklı bişey almak istedim oled alacaktım odam biraz ışık alıyor parlaklık olarak beni tatmin etmeyeceği için alinwarede o zaman 20k olduğu için 12k ya msi aldım
Monitör üzerinden ayarlarını yaptım şuanda para toplayıp 8khz mouse alıcam gecikme olayının yavas kaldığı muhabbetine katılmıyorum 360hz alinwarede kullandım pek bi fark hissetmedim açıkçası fanteziye kaçıyor 240 sonrası
mouseım kablosunu kedim yemişti bi kere dandik bir mouse kullandım 1 hafta 125hz di sanki ekran 30hz gibi hissettiriyordu hangi monitörü alacak olursanız yüksek hz li bir mouse tercih etmenin ve yüksek dpi kullanmanız fayda var bunlar = Low input lag
Cevap için teşekkür ederim. Şu anda AW2723DF'yi 14500 lira gibi bir fiyata alma imkanım var. Kafamı da aldığınız model karıştırıyor. Aklımda bir de Asus vardı fakat onu eledim. Şimdi de aldığınız model ile Dell arasında bir seçim yapmam gerekiyor.
Msı için 240Hz'ye göre response time'ı yavaş kalıyor diyorlardı. Fark edilir bir yavaşlık var mı? Ek olarak da AW2723DF'den neden vazgeçtiğinizi sorabilir
Edirnedeyim hocam yakınız buyurun gelin deneyinAnladım hocam, monitörden pek anlayan biri değilim. Birkaç inceleme videosunda ve yorumda tepki süresi olarak yavaş kalıyor açıklamasını görünce acaba neyden bahsediyorlar diye düşünmedim değil. Fakat siz birinci ağızdan bir fark yok diyorsanız yavaştan 274QPX'e sanırım kayıyorum. Teşekkür ederim.
Kusura bakmayın cevap veremedim, bildirimler arasında sizin bildirim kaynamış. Nezaketiniz için çok teşekkür ederim.Edirnedeyim hocam yakınız buyurun gelin deneyin