Neler Yeni

Çözüldü✓ 20k ya bu monitör alınır mı

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
alp
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kuzey guney
Aldım dostum bunu çoktan teşekkür ederim
Hocam memnun musunuz? Önce Dell AW modeline karar verdim sonra MSI olan aklımı karıştırdı, birisi 15 birisi 18k 3k vermeye değer mi acaba? Ya da bu kadar vermişken Samsung g65b 32 inch modelini mi alsam diyorum. Ben de hardcore fps oyuncusu değilim anime, dizi, hikayeli oyunlar oynuyorum bir türlü karar veremedim ayın 10 gibi alıcam ama kafam karışık hala.

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
alp
Hocam memnun musunuz? Önce Dell AW modeline karar verdim sonra MSI olan aklımı karıştırdı, birisi 15 birisi 18k 3k vermeye değer mi acaba? Ya da bu kadar vermişken Samsung g65b 32 inch modelini mi alsam diyorum. Ben de hardcore fps oyuncusu değilim anime, dizi, hikayeli oyunlar oynuyorum bir türlü karar veremedim ayın 10 gibi alıcam ama kafam karışık hala.
Fiyatlar hayli yüksek ben 12k ya almistim msiyi alinware o zaman 20k dı şuanda 18k yine yüksek bütçenizi yormak istemesseniz samsungu alabilirsiniz 18kya alinware bence biraz enayilik çok para

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kuzey guney
Fiyatlar hayli yüksek ben 12k ya almistim msiyi alinware o zaman 20k dı şuanda 18k yine yüksek bütçenizi yormak istemesseniz samsungu alabilirsiniz 18kya alinware bence biraz enayilik çok para
Hocam MSI kovalıyorum 3 gün önce yine 13 14k arası bir şeydi tam almaya karar verdim IPS Glow dertleri varmış o panellerin de siz yaşadınız mı bilmiyorum ama. Samsungu çok almak istiyorum hem çok büyük hem Curved deneyimini yaşamak için ama onda da scanlines sorunu oluyormuş diye duydum bir emin olamadım gitti 1 aydır her şeyi düşündüm hala karar veremedim. Dell AW gerçekten güzel ama o parayı hak etmiyor gibi gerçekten de.

Top Bottom