20W Apple adaptörümün orjinalliği hakkında

Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim. Bu arada adaptörün üstünde daire etiket ile SAV yazıyordu. Yarın iade edip apple store dan alacağım.

Arkadaşlar bugün telefoncudan iphone 11 için şarj aleti aldım ve 200tl ödedim. Eve geldiğimde acaba orjinal mi diye youtubedan bakarken bir videoda dış jelatinde seri numarası olduğunu gördüm. Benim aldığım adaptörün jelatininde seri numarası yok. Sizce dolandırılmış olabilir miyim? Tanıdık telefoncu diye böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum. Fotoğrafları eke bıraktım.
Bu video yeterli bilgi veriyor ayırt etmek için bence hocam. Sizin aldığınızın jelatininden bile anlaşılıyor neredeyse sahte olduğu.

Evet. Böyle kullanırsam ne kadar zararlı olur orjinale göre?
Hocam telefonlar artık iyice pahalandı. Sahte adaptör her an tehlike yaratabilir. Telefonun tamamen çöp olma ihtimali olabilir. Her şeyden önce 200 liraya orijinal varken sahteye o parayı vermeye gerek yok. İade edebiliyorsanız edin mutlaka.

Evet. Böyle kullanırsam ne kadar zararlı olur orjinale göre?
Çakma ürüne bu kadar para vermek bile bence bir iade sebebi olabilir. Ayrıca arkasında markalı bir üretici olmayınca içinde nasıl parçalar kullanıldığı konusu hiçbir açıklığa ulaşmaz. Tehlikeli yani.

Apple a ait şarj aleti kablo herhangi ne varsa yetkili satıcılar hariç almayın. Bazı büyük telefon bayileri bile çakma mal satıyor. Neredeyse birebir yapıyorlar. Seri numarası bile çakıyorlar. Apple sitesinde 200 lira oradan almak varken neden başka yerden alıyorsun ki aynı paraya

Sadece yazı tipine bakmak yeterli, orijinal değil.
İyi günler.

4f161e09-6f5f-485a-b88b-0b371599651e.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,993
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri