Neler Yeni

21.900 Tl bu kasa alınır mı

Zyvei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Bütçe
20000

Merhaba arkadaşlar, ilk defa kendime sağlam bir kasa toplamak istiyorum. Çok fazla bilgiye sahip değilim, bütçem 20K kadar. Bu fiyata bu kasa alınır mı, alınmaz mı? Daha iyisini daha ucuza bulabilir miyim? Siz daha iyi biliyorsunuzdur. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. İncehesap'ta her cuma "gaming gecesi" diye bir olay varmış. Oraya bu kasa gelebilir mi, gelmez mi? Fikir verirseniz çok sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
x

Zyvei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4060 Ve Ryzen 5600 var sorduğum herkes bunu önerdi tam emin olmak için soruyorum tekrardan pek bir bilgim olmadigi icin piyasadaki oyunları yüksek grafikte rahat fps oynatıcak bir șey istedim bunu sundular

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
x
bu fiyata en fazla bu olur doğru söylemişler. aceleniz yoksa kasımı bekleyin. varsa sizin ya da benim attığım sistemler işinizi görecektir.

zxc11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Altun
4060 ti'li sistem var 21k civarı vatanda vs.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Heisenberg
fiyat performans bakımından 10/5 alınır mı alınır. ben 500 daha verip bunu almanız taraftarıyım.
Hayır, yanlış yönlendirme. Gigabyte 4060 kronik ısınma sorunlu. Asud 4060 ile kıyaslanamaz soğutma bakımından.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4060 Ve Ryzen 5600 var sorduğum herkes bunu önerdi tam emin olmak için soruyorum tekrardan pek bir bilgim olmadigi icin piyasadaki oyunları yüksek grafikte rahat fps oynatıcak bir șey istedim bunu sundular
Kanka kasayı msi yap, Psu için ama kasanın ışıklar değişmiyor ona dikkat et.

Top Bottom