Hayvan desen hayvanı aşağılamış olacaksın, en azından görevlerini yapıyorlar onlar yaptıkları ters bir şey yok.Onlara insan demek imkansız, Homo türünün sapien ailesine ait değiller
O farklı mesele, mesela başka bir konuda birinin "k*rt" yazdığını gördüm. Bu nasıl bir iğrençliktir?Şimdi bişi dicem ben surileri ülkemde istemiorum diince yaratık mı oluyorm?
Eğer oluyorsam hiç çekinmeden bana yaratık diyebilirsiniz.
Hocam saygıdan bahsetmiyorum. Mesela arap ırkını sevmezsiniz o ayrı ama diyelim ki ar*p yazıyorsunuz önünüze gelen her yerde arapları aşağılıyorsunuz araplar ölse daha iyi fln. diyorsunuz o anlamdaAraplar hariç tüm ırklara saygım var
Pov: Irkçılıktan kaçarken ırkçılık yapmışsındır
Asıl sorun o değil. Asıl sorun 21. yüzyılda insanların hâlâ insanda ırk varmış gibi düşünmesidir. İnsanlarda ırk kavramının olmadığını bu konumu okuyarak öğrenebilirsiniz.Forumda da görüyorum, bu şahıslar adına üzülüyorum. 21. yy'da yaşıyoruz ve hâlâ sanki bır ırk diğerinden üstünmüş gibi aşağılayıcı yorumlar ve söylemler yapılıyor. Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Irkçılığa karşı çıkmak için konu açarsın ama gelen yorumların yarısı ırkçılık içerir..Forumda da görüyorum, bu şahıslar adına üzülüyorum. 21. yy'da yaşıyoruz ve hâlâ sanki bır ırk diğerinden üstünmüş gibi aşağılayıcı yorumlar ve söylemler yapılıyor. Sizler ne düşünüyorsunuz ?
ne alaka?Bir ırk diğerinden üstün değil ama araplar bir tık altta olabilir
Yahudilere söylesene bunuForumda da görüyorum, bu şahıslar adına üzülüyorum. 21. yy'da yaşıyoruz ve hâlâ sanki bır ırk diğerinden üstünmüş gibi aşağılayıcı yorumlar ve söylemler yapılıyor. Sizler ne düşünüyorsunuz ?