Kötü bir telefon.GM 20 PRO önermez misin?
En fazla 2100 TL lik hangi telefonu tavsiye edersiniz?
p smart 2019 önericektim ki bi kontrol edeyim dedim fiyatı 1800 den 2500e çıkmış şuan 2100e gözüme p20 lite çarptı fiyatı düşmüş kendim de kullanıyorum tavsiye ederim ama o fiyata belki daha iyi xiaomi modeller bulursunuzEn fazla 2100 TL lik hangi telefonu tavsiye edersiniz?
Reis kaçak note 9s 4 64gb alp smart 2019 önericektim ki bi kontrol edeyim dedim fiyatı 1800 den 2500e çıkmış şuan 2100e gözüme p20 lite çarptı fiyatı düşmüş kendim de kullanıyorum tavsiye ederim ama o fiyata belki daha iyi xiaomi modeller bulursunuz
p smart 2019 önericektim ki bi kontrol edeyim dedim fiyatı 1800 den 2500e çıkmış şuan 2100e gözüme p20 lite çarptı fiyatı düşmüş kendim de kullanıyorum tavsiye ederim ama o fiyata belki daha iyi xiaomi modeller bulursunuz
mavi renk bulursanız kaçırmayın sırf rengi için bile alınır ama arada çok fiyat farkı oluyor siyah renge göre
www.n11.com
3000 mAh ve 5.84" omasa iyiydi amaFiyatı ne durumda bilemiyorum. P20 Lite eğer o fiyat bandında ise alabilirsin. Ben zamanında 1800 TL'ye almıştım. Ekstra olarak hafıza problemi gibi bir sıkıntı da yok. 64 GB.
Telefonu ne sıklıkla kullanan birisiniz bilmiyorum ancak kendimden örnek vereyim. Sabah 100% şarjla çıkıyorum, eve gittiğimde 30% falan kalıyor. Ortalama 10-11 saat dışarıda oluyorum.3000 mAh ve 5.84" omasa iyiydi ama
Anladım teşekkürler. Peki ekran boyutu biraz küçük değil mi? elinizde bir fotoğrafını atma gibi şansınız var mı?Telefonu ne sıklıkla kullanan birisiniz bilmiyorum ancak kendimden örnek vereyim. Sabah 100% şarjla çıkıyorum, eve gittiğimde 30% falan kalıyor. Ortalama 10-11 saat dışarıda oluyorum.
ve kirin 659 bana 2-3 tane oyunu rahat rahat oynatır herhaldeTelefonu ne sıklıkla kullanan birisiniz bilmiyorum ancak kendimden örnek vereyim. Sabah 100% şarjla çıkıyorum, eve gittiğimde 30% falan kalıyor. Ortalama 10-11 saat dışarıda oluyorum.
Şu an işte olduğum için resim atabilme şansım yok üzgünüm. Boyutu yeterli. Ne çok küçük ne de çok büyük. Orta boyutta.Anladım teşekkürler. Peki ekran boyutu biraz küçük değil mi? elinizde bir fotoğrafını atma gibi şansınız var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ve kirin 659 bana 2-3 tane oyunu rahat rahat oynatır herhalde