İptal edersen bankadan bankaya göre değişir. Ziraat ile 2-3 saatte iade olan para Denizbank'ta 5 gündür bekliyorum.. Satıcıya mesaj at belki istediğin rengi yollar.ürünü satın aldım fakat yanlış rengini almışım rengi değiştirebiliyor muyum veya iptal mi etmem gerek edersem para iadesi ne kadar zamanda gelir
gamer isen klavye o kadar önemli değil ama mouse çinden alma bilindik markanin mouse al teknik özellikleri mouse da çok önemli.sey yok mu knk ya kaliteli ucuz mouse versiyonlari bunlarin
Sen almadın mı hocam bu klavyelerden ?Hocam pek klavyeden anlamam zaten şuan rampage mebran bir klavye kullanıyorum piyasayıda bilmiyorum.
klavye nasil onemli degil olm attigim skiller klavyeden gidiyor mouse'um var zaten razer deathadder v2 diye sadece boyle kaliteli ama ucuz mouse bulabilirsem iyi olur dedimgamer isen klavye o kadar önemli değil ama mouse çinden alma bilindik markanin mouse al teknik özellikleri mouse da çok önemli.
Aliexpreste 2-3 tane Türkiye'ye gönderilen mouse gördüm. Mouselerin %98i kargolanmıyor.klavye nasil onemli degil olm attigim skiller klavyeden gidiyor mouse'um var zaten razer deathadder v2 diye sadece boyle kaliteli ama ucuz mouse bulabilirsem iyi olur dedim
anladim eyv knk koltuk alabilir miyiz peki oyuncu koltuguAliexpreste 2-3 tane Türkiye'ye gönderilen mouse gördüm. Mouselerin %98i kargolanmıyor.
ya da soyle sorayim pc ile ilgili neler alabiliriz aliexpresstenAliexpreste 2-3 tane Türkiye'ye gönderilen mouse gördüm. Mouselerin %98i kargolanmıyor.
ben fps oyunları oynadığım için klavye de antighost olduğu sürece pek önemli olmuyor mouse önemli ondan dedimklavye nasil onemli degil olm attigim skiller klavyeden gidiyor mouse'um var zaten razer deathadder v2 diye sadece boyle kaliteli ama ucuz mouse bulabilirsem iyi olur dedim