❌İndirim Bitti! 215 TL Almayan alsın son şans Mucai MK 61 mekanik klavye Aliexpress

ürünü satın aldım fakat yanlış rengini almışım rengi değiştirebiliyor muyum veya iptal mi etmem gerek edersem para iadesi ne kadar zamanda gelir

ürünü satın aldım fakat yanlış rengini almışım rengi değiştirebiliyor muyum veya iptal mi etmem gerek edersem para iadesi ne kadar zamanda gelir
İptal edersen bankadan bankaya göre değişir. Ziraat ile 2-3 saatte iade olan para Denizbank'ta 5 gündür bekliyorum.. Satıcıya mesaj at belki istediğin rengi yollar.

Son düzenleme:
sey yok mu knk ya kaliteli ucuz mouse versiyonlari bunlarin
gamer isen klavye o kadar önemli değil ama mouse çinden alma bilindik markanin mouse al teknik özellikleri mouse da çok önemli.

@yaman..k Hocam Mucai klavye mi E_Yooso mu yoksa Ajazz mi daha kolay satılır ve hangisi daha fazla kar bırakır ? Hangisini önerirsin ?
Hocam pek klavyeden anlamam zaten şuan rampage mebran bir klavye kullanıyorum piyasayıda bilmiyorum.

gamer isen klavye o kadar önemli değil ama mouse çinden alma bilindik markanin mouse al teknik özellikleri mouse da çok önemli.
klavye nasil onemli degil olm :D attigim skiller klavyeden gidiyor mouse'um var zaten razer deathadder v2 diye sadece boyle kaliteli ama ucuz mouse bulabilirsem iyi olur dedim

klavye nasil onemli degil olm :D attigim skiller klavyeden gidiyor mouse'um var zaten razer deathadder v2 diye sadece boyle kaliteli ama ucuz mouse bulabilirsem iyi olur dedim
Aliexpreste 2-3 tane Türkiye'ye gönderilen mouse gördüm. Mouselerin %98i kargolanmıyor.

Aliexpreste 2-3 tane Türkiye'ye gönderilen mouse gördüm. Mouselerin %98i kargolanmıyor.
anladim eyv knk koltuk alabilir miyiz peki oyuncu koltugu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya da soyle sorayim pc ile ilgili neler alabiliriz aliexpressten

ben fps oyunları oynadığım için klavye de antighost olduğu sürece pek önemli olmuyor mouse önemli ondan dedim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,374
Üyeler
186,615
Son üye
Şeymanur
Geri