Sadece ayar falan yapmadım ben hiç standart hali gözüme hoş geldi önerdiğiniz ayarlar varsa yapayımÜrün 2 gün önce geldi kullandım memnun kaldım teşekkürler paylaştığın için hocam amerikan priz sipariş etmiştim yanlışlıkla ama 40 tl ye bi dönüştürücü aldım sıfır sıkıntı artık
rica ederimm, admin ayarını açıp parlaklığı ve sesi yükseltebilirsiniz bir de inat box öneririm netflix , exxen ,disneyplıs,hbo hepsi var içinde .Ürün 2 gün önce geldi kullandım memnun kaldım teşekkürler paylaştığın için hocam amerikan priz sipariş etmiştim yanlışlıkla ama 40 tl ye bi dönüştürücü aldım sıfır sıkıntı artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece ayar falan yapmadım ben hiç standart hali gözüme hoş geldi önerdiğiniz ayarlar varsa yapayım
inat box ne oluyor hocam detay verebilirmisiniz birazrica ederimm, admin ayarını açıp parlaklığı ve sesi yükseltebilirsiniz bir de inat box öneririm netflix , exxen ,disneyplıs,hbo hepsi var içinde .
Fan sesi geliyor mu ? Belki fanı arızalı çalışmıyordur.Arkadaşlar sipariş ettik ve teslim aldık iyi güzel hoşta, bu cihaz 1000 derece ile çalışıyor ultra sıcak sizdede öylemi ?
Fan sesi geliyor mu ? Belki fanı arızalı çalışmıyordur.
Ben bu ürünü almadım. 1000 derece gibi tahmin yapınca benim aklıma fanın arızalı olabileceği geldi. Belki sıcak çalışan bir cihazdır. Havalarda malum.Fan sesi var hocam, manuel kontrol ettim fan çalışıyor ama absürt bı sicaklak var.
Sizde ne ayarda çalışıyor ?
Bulunduğum şehirle alakali olabilir mi ? 43-45 derece şuan burası.
Hatta oyleki yanık naylon kokusu alıyorum ara ara.
Ben bu ürünü almadım. 1000 derece gibi tahmin yapınca benim aklıma fanın arızalı olabileceği geldi. Belki sıcak çalışan bir cihazdır. Havalarda malum.
Muhtemelen Netflix lisansı yoktur. İnat Box'ı apk olarak indirip USB aracılığıyla yükleyebilirsin.Arkadaşlar netflixte sorun yaşıyorum çözen var mı içinde gelen netflix olmuyo bide inat tv falan o tür şeyleri bilgisayara apk inidirip usb ile mi taşıyoruz