babaayorgunn
80+
2 tane çektim
Aydınlıkta kullanamazsın ne kadar karanlık olursa görüntü o kadar net oluyor.Merhaba kişisel bir sorum olacak evimde televizyon yok fakat bilgisayarım var bu ürünü aldığım taktirde evimde televizyon gibi kullanabilir miyim örnek olarak bilgisayardaki oyunu yansıtıp oynanabilir mi gecikme var mı
Hocam abim özel ders veriyor ve ders için projeksiyon almak istiyor uygun olur mu? Kullanıcı olarak ne diyorsunuz yaniBİRKAÇ AYDIR KULLANDIĞIM BİR CİHAZ GAYET GÜZEL, TL İLE ALIRSANIZ 1.227 LİRA DOLAR İLE ALIRSANIZ 1.134 LİRA
ÜRÜN LİNKİ
Alıntıyı görüntüle
Gecikme var maalesef FPS oyunu oynanmaz yavaş tempoda giden yarış ve sıra tabanlı oyunlar güzel olur ama.Merhaba kişisel bir sorum olacak evimde televizyon yok fakat bilgisayarım var bu ürünü aldığım taktirde evimde televizyon gibi kullanabilir miyim örnek olarak bilgisayardaki oyunu yansıtıp oynanabilir mi gecikme var mı
Onu ben de anlamadımŞu tasfiye satışına biri net cevap getirse alacağız ona göre.
Işıkta görünmüyor eğer sınıfı karartabiliyorsa iş yapar.Hocam abim özel ders veriyor ve ders için projeksiyon almak istiyor uygun olur mu? Kullanıcı olarak ne diyorsunuz yani
Teşekkürler hocamIşıkta görünmüyor eğer sınıfı karartabiliyorsa iş yapar.
P30 modeli bende var diğerine göre tek farkı şekli sanırım çünkü hy300 alanların yazdıklarıyla bendekinin içeriği aynı.beyler 2 model arasında kaldım pek birşeyde anlamadım sizler hangisini önerirsiniz
WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taÅınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
ona göre siparişi iptal edip bunu alabilirim