babaayorgunn
80+
İki tane alsam gümrükten geçer mi ?
Hocam aldınız mı? Sorunlu ürünler miymiş satılan?Beyler ben tam sipariş verecktim ama şu dikkatimi çekti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tasfiye satışı yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu satılan ürünler sıkıntılı olabilir mi Bilgisi olan var mı?
Ürün açıklamasında bahsediyor 4 k ya kadar video oynatabiliyor ama görüntüyü 720 p ye kadar verebiliyorAliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 975,94TL 73% İndirim | WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taşınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık
WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taÅınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu attığım ürün nasıl 1080p diyor 1500e geliyor
inverter denilen dc den ac dönüştürücü elektronik bir cihaz gerekir, şehirler arası otobüslerdeki prizlere bu güç sağlıyor mesela. bir tık pahalı ama tüm 220v cihazları çalıştırır akü yettikçe, üzerinde priz var. (kettle saç kurutma gibi resistanslı şeyler takarsanız bozulur tv şarj aleti laptop projeksiyon çok rahat çalıştırır), prizden çekilen elektriği de direk ölçen priz şeklinde aletler var. çok watt tüketmez bu alet.Bu cihazı ev dışında teknede aküye bağlayarak çalıştırmak istiyoruz ama 220v değil 12v akü ile çalıştırmamızın bir yolu var mı? Çalışırsa saat başına ne kadar elektrik tüketir hesaplayabilir miyiz?