Neler Yeni

🔥🔥🔥 THULL AKILLI SAAT ( nays ile 228 lira ) 🔥🔥🔥

A_TURAN_A

80+ Bronze
temazsız ödemeyi aç diyor onu açarak yapmam lazım değil mi
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok iyi hocam peki arayüzde bi kasma donma yada dokunmatik algılamama felan varmı
kullandığım akdarıyla olmadı hiç

Reeder telefonlara 1 kamera koyup 3 lens ile 3 kamera var diyen sahtekar rezalet bir firmadır bir çok ürünü şuana kadar gördüğüm en dandik ürünler paranızı çöpe atmayın
evet sahtekar bir firma çakma iphone yapanlardan bir farkları yok bence de

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Reeder saati actim. Arayuzu vb guzel. Kaliteli hissettiriyor. Sensörleri de iyi diger cakmalar gibi sensor bostsyken bile rakam sallamıyor. Uyku olcumunu vb bu gece deneyecegim. Ekran gövde oranı biraz daha iyi olsa cok guzel olurdu. Ayrıca reeder telefonlarına suc atmaya gerek yok. Neredeyse hepsi f/p ürünler.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Dediğim gibi Super Deals' te 220 TL' ye düşmüştü Tosla ile ama şu an vergisiz 276 TL. Sepete ekleyince alttaki hata çıkıyor, o yüzden şimdiki fiyatını bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle

IPV68 su geçirmez mi suya dayanıklı mı oluyor anlayamadım ya.
su geçirmezlik ama atıyorlar firmalar azıcık suya girse bozulurlar , anca yağmura ve el yıakrken biraz dayanıyolar.

Reeder saati actim. Arayuzu vb guzel. Kaliteli hissettiriyor. Sensörleri de iyi diger cakmalar gibi sensor bostsyken bile rakam sallamıyor. Uyku olcumunu vb bu gece deneyecegim. Ekran gövde oranı biraz daha iyi olsa cok guzel olurdu. Ayrıca reeder telefonlarına suc atmaya gerek yok. Neredeyse hepsi f/p ürünler.
Suç atma gibi bir olay yok hocam videosunu internette bulabilirsiniz olan bir şeyin üstünden konuşuyoruz.

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann
Hevesim kaçtı ya reederı satarım kargo olayı olursa zeblaze alırım olmazsa boşta kalsın
Zeblaze Btalk 2 Lite alın hocam, Btalk Lite' den pek farkı yok diye biliyorum. Anladığım kadarıyla tek fark bu modelin ekranının yuvarlak olması.
Ama siz yine de bu videoyu izleyin bence.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Reederi kullanıyorum hoşuma gitti. Uyku süremi, anlık olarak nabzımı falan ölçüyor. 279tl icin iyi ürün bence

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Zeblaze Btalk 2 Lite alın hocam, Btalk Lite' den pek farkı yok diye biliyorum. Anladığım kadarıyla tek fark bu modelin ekranının yuvarlak olması.
Ama siz yine de bu videoyu izleyin bence.
Onun fiyatı baya yüksek

Reederi kullanıyorum hoşuma gitti. Uyku süremi, anlık olarak nabzımı falan ölçüyor. 279tl icin iyi ürün bence
Ben 7 market dolaştım sadece birinde vardı oda iade üründü açtım reederı kullanıyorum ekranı hariç gayet güzel ürün

jcooli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Ay
2 haftalık kullanımım sonucu tecrübelerim, şarjı 2 gün gidiyor. bazen kendi kendine uyku ölçümüne geçiyor, kasma donma yaşamadım. Gesture wakeup çok da iyi çalışmıyor ama idare eder. içinde bir sürü özellik var ama tek kullandığım saatte 1 hareket etmem için beni uyarması ve adım sayar. saatte herhangi bir bildirimimi okuyamadım, sorunun sebebini bilmiyorum. şık duruyor, malzeme kalitesi güzel duruyor bir şikayetim olmadı, ekran kalitesi ve parlaklığı fena değil. şarj olurken ısınıyor ki normal. bu fiyata kaçırmayın derim.

A_TURAN_A

80+ Bronze
2 haftalık kullanımım sonucu tecrübelerim, şarjı 2 gün gidiyor. bazen kendi kendine uyku ölçümüne geçiyor, kasma donma yaşamadım. Gesture wakeup çok da iyi çalışmıyor ama idare eder. içinde bir sürü özellik var ama tek kullandığım saatte 1 hareket etmem için beni uyarması ve adım sayar. saatte herhangi bir bildirimimi okuyamadım, sorunun sebebini bilmiyorum. şık duruyor, malzeme kalitesi güzel duruyor bir şikayetim olmadı, ekran kalitesi ve parlaklığı fena değil. şarj olurken ısınıyor ki normal. bu fiyata kaçırmayın derim.
uygulamadan rahatsız etmeyin yerini kapatıp açın bildirim geliyor ben de öyle oldu, whatsapp aramalarını reddetme de var bu arada , bletoothda sesi bağlarsanız hoparlörünüde kullanabiliyorsunuz

Top Bottom