❌İndirim Bitti! 🔥🔥ALİEXPRESS PROJEKSİYON CİHAZI 1.134 LİRA 🔥🔥

2 tane çektim

Merhaba kişisel bir sorum olacak evimde televizyon yok fakat bilgisayarım var bu ürünü aldığım taktirde evimde televizyon gibi kullanabilir miyim örnek olarak bilgisayardaki oyunu yansıtıp oynanabilir mi gecikme var mı
Aydınlıkta kullanamazsın ne kadar karanlık olursa görüntü o kadar net oluyor.
Anten girişi yok kanalları internet olmadan tv izleyemezsin.
Pc yi bağlarsın sıkıntı olmuyor HDMİ girişi var. Wifi den kablosuz olarakta bağlanabilirsin.
Alet ısınıyor arkaya direk usb takmak sıkıntılı ben kablo takıp öyle bağladım 1 kabloda ısıdan bozuldu dandik kabloydu.
Tv nin yerini tutmaz bu daha çok oturduğun yattığın yerden film izliyeyim yeter diyenler için.

Temu önüne geçince mecbur güzel indirimler gelmeye başladı bunada :D

Merhaba kişisel bir sorum olacak evimde televizyon yok fakat bilgisayarım var bu ürünü aldığım taktirde evimde televizyon gibi kullanabilir miyim örnek olarak bilgisayardaki oyunu yansıtıp oynanabilir mi gecikme var mı
Gecikme var maalesef FPS oyunu oynanmaz yavaş tempoda giden yarış ve sıra tabanlı oyunlar güzel olur ama.

Teşekkürler beyazından bir adet aldım. Yeni hesapla aldım gerek var mıydı o şekilde almaya bilmiyorum ama genelde bu tarz indirimlerde yeni hesaba özel va dediği için umarım sorunsuz ulaşır haber veren arkadaşa teşekkürler

Şu tasfiye satışına biri net cevap getirse alacağız ona göre.

beyler 2 model arasında kaldım pek birşeyde anlamadım sizler hangisini önerirsiniz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ona göre siparişi iptal edip bunu alabilirim
P30 modeli bende var diğerine göre tek farkı şekli sanırım çünkü hy300 alanların yazdıklarıyla bendekinin içeriği aynı.
Ben olsam hangisi uygunsa onu alırım. Ben alırken p30 fiyatı uygundu.

1720306976427.png

Geri