sildim.Aliexpress yeni hesap açınca ürün alamıyorum ben neden ? Hesak geçersiz vs diyor
E kanki oyle nası teslim alacam adam saldigin ismi soyledi ne yapıcanVPN ile gizli sekme de yeni hesap açın farklı isim ve tc ile sonra normal giriş yapın artık aliexpress alıgılıyor.
Tc de sallıyoruz galibaVPN ile gizli sekme de yeni hesap açın farklı isim ve tc ile sonra normal giriş yapın artık aliexpress alıgılıyor.
Tc de sallıyoruz galibaVPN ile gizli sekme de yeni hesap açın farklı isim ve tc ile sonra normal giriş yapın artık aliexpress alıgılıyor.
Konusunu bulmaya çalışıyorum haklısınız birisi tarif etmişti bir detayı atladım sanırımE kanki oyle nası teslim alacam adam saldigin ismi soyledi ne yapıcan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tc de sallıyoruz galiba
Tc de sallıyoruz galiba
TC salliyormuyuzKonusunu bulmaya çalışıyorum haklısınız birisi tarif etmişti bir detayı atladım sanırım
vpn ile kendi isim ve tcnizi giriyormuşsunuzTC salliyormuyuz
Hocam doğru diyorsunuz fakat braun goldmaster medicalet gibi firmalar harici ürünlerin hepsi oem yani aynı fabrikadan çıkıp sadece marka basılmış ürünler ürün geldiğinde doğru ölçüyor mu diye kontrol edicem yorumlarda çoğu kişi beğenmiş hayırlısı.Tansiyon aletinin kalitelisini almak lazım bizde braun marka var alman malı güzel ölçüyor mesela bir tane de çin malı nereden geldiği belirsiz bir ürün var yanlış ölçüyor.
Dostum yanlış anlama sana herhangi bir şey demiyorum ama ürünü olumlu bulmuyorsan neden konuda paylaştın ?İnsanların faydalanması konusunda haklısın kardeşim. Fakat sana küçük bir tavsiye vereyim. Sağlığını böyle ucuz Çin malına emanet etme. Benden sana tavsiye.
O arkadaş biraz boş yapmış bana (Haklısın hazıra konmaya alıştığımız için, araştırmaya üşendiğimiz için bulamazdınız..) bunu yazmış kaç tane ürün paylaşmış bu adam burda paylaşıyor diye konu açıldı diyor halbuki konu açmamış birden fazla ürün linki koymuş bu arkadaş bu konuyu açmamış olsaydı 10/8'i bu ürünü göremezdi bende dahilHocam doğru diyorsunuz fakat braun goldmaster medicalet gibi firmalar harici ürünlerin hepsi oem yani aynı fabrikadan çıkıp sadece marka basılmış ürünler ürün geldiğinde doğru ölçüyor mu diye kontrol edicem yorumlarda çoğu kişi beğenmiş hayırlısı.
Dostum yanlış anlama sana herhangi bir şey demiyorum ama ürünü olumlu bulmuyorsan neden konuda paylaştın ?
Bendede öyle nasıl alabiliriz o fiyataIndirim bitti mi?
Fiyat bende 200 gozukuyor