?hocam yeni hesap açarken telefon onayı istemeye başladı ne yapmalıyım daha önce kullandığım teli kullansam nolur
Haklısın hazıra konmaya alıştığımız için, araştırmaya üşendiğimiz için bulamazdınız..70 TL geldi teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farklı farklı ürün paylaşmışsın kim gidip orda bunu bulucak
hocam ardı ardına çok hesap açtığım için olabilirmi outlook hemen deneyeyim mi biraz daha sonramı deneyeyimHocam outlook filan dene hep gmail deneme.
Konuyu açana yalakalık yapmayalım.paylaşıldı diye adminlere lütfen yalakalık yapmayın tekrar konu açılabilir almak isteyen insanlar için tekrar teşvik olmuş oluyor arkadaş.onun sayesinde bende alıyorum şimdi teşekkürler.
Hocam istersen yarın sabah dene veya outlook hesabı açhocam ardı ardına çok hesap açtığım için olabilirmi outlook hemen deneyeyim mi biraz daha sonramı deneyeyim
Teşekkürler, çektim bir tane.Arkadaşlar çökün bu fiyata bedava tansiyon hastası ninelerinize dedelerinize alabilirsiniz bizim evdeki bozulmuştu yorumlarda doğru ölçtüğü yazılmış.
Otomatik dijital kol kan basıncı monitörü tansiyon aleti tonometre tansiyometre kalp hızı darbe metre BP monitör ses - AliExpress 66
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
hocam bide ayda 5 ürün demiHocam istersen yarın sabah dene veya outlook hesabı aç
İndirimler yarın saat 10 da bitiyor alacak arkadaşlar elini çabuk tutsun.
Dostum gece gece yapma böyle şeyler aranıyorsunuz ben nerden bileyim senin konuda paylaştığını hadi git yaz modlara silsin konuyu.Konuyu açana yalakalık yapmayalım.
Evethocam bide ayda 5 ürün demi
Farklı TC'ler ile istediğimiz kadar alamıyor muyuz ayda?Dostum gece gece yapma böyle şeyler aranıyorsunuz ben nerden bileyim senin konuda paylaştığını hadi git yaz modlara silsin konuyu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet