❌İndirim Bitti! 🔥ÇÖK 70 TL Tansiyon Ölçme Aleti Aliexpress

hocam bende de aynı sorun vardı indirimli klavye almak için baya hesapla uğraştım en sonunda açtım şimdi 2 püf nokta var
hep aynı mail servisiyle hesap açınca sistem açılan hesabı oto banlıyor
diğer ise aliexpress hesapta tel no 2-3 hesaba kadar kullanıyorsun sonra ki süreçlerde yeni hesaba yazınca kod göndermiyor yanlış no diyor.
şu sıralar yeni hesap zor açar oldum, adamlar da anladı herhalde :D
(email adı, uzantısı, hesap ad,soyad, tel no, adres,kredi kart no gibi şeyler de etken )
Sağolun hocam bu bilgiler için iyi akşamlar artık iCloud bile açacam kafaya taktım ama TC işini nasıl çözücem onu düşünmek lazım ayda 5 ürün az ya

Sağolun hocam bu bilgiler için iyi akşamlar artık iCloud bile açacam kafaya taktım ama TC işini nasıl çözücem onu düşünmek lazım ayda 5 ürün az ya
Hocam kardeş yok mu ben 12 yaşındaki kardeşimin giriyorum gümrükten geçiyor.

Ben yeni üyelik açıyorum ama üyeliğe tekrar girmek isteyince telefon numarası istiyor.
Direk üyelik açıp sipariş mi geçsem ne yapsam. :D

70 lira bişey değil çektim site iyice çin sitesi dönüştü. Güzel bişey ama kargolar uzun süre gelmeyince can sıkıyor temu siparislerim daha 2 haftadır yolda

NoVoice aldım yanlışlıkla

böyle hayati gözlem cihazlarında ucuza kaçılmasını dogru bulmuyorum hatalı ölçüm durumunda kendinizi risk altına sokabilirsiniz

Son düzenleme:
Senin bana bilgi vermeye yaşın yetmez kardeşim.
İstersen büyük holding sahibi ol birader burda herkezin gözünde haksız durumdasın. Bunu çok iyi biliyorsun kabullenmek bir hata deyildir. Burda sağlıktan bahsediyoruz sen konusu açıldı diyorsun. Bak insanlar yararlanmadı mı sence. İyi olmadı mı?

İstersen büyük holding sahibi ol birader burda herkezin gözünde haksız durumdasın. Bunu çok iyi biliyorsun kabullenmek bir hata deyildir. Burda sağlıktan bahsediyoruz sen konusu açıldı diyorsun. Bak insanlar yararlanmadı mı sence. İyi olmadı mı?
İnsanların faydalanması konusunda haklısın kardeşim. Fakat sana küçük bir tavsiye vereyim. Sağlığını böyle ucuz Çin malına emanet etme. Benden sana tavsiye.

İnsanların faydalanması konusunda haklısın kardeşim. Fakat sana küçük bir tavsiye vereyim. Sağlığını böyle ucuz Çin malına emanet etme. Benden sana tavsiye.
bu konuda hemfikirim sizinle zaten gelmesi ayrı bi dert 1 ay yada 2 hafta mı bulur tartışılır. beklentim yok. hiç yoktan sağda solda dursun diye aldım kendimce.

Geri