ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Fan kontrol modülübunlar nedır ? flash bellek falanmı
Fan kontrol modülübunlar nedır ? flash bellek falanmı
onu bılıyorumda dıgerlerı ne kucuk olanlarFan kontrol modülü
O işte?onu bılıyorumda dıgerlerı ne kucuk olanlar
Hocam 5 sipariş hakkı var siz 20 urunu 5 sipariş hakkıyla sipariş etmiş olabilirsinizFan kontrol modülü
nasıl ne ıse yarıyo laO işte?
Şarj olabilen piller var ya onları şarj etmek için kullanılan devre şimdi baktımonu bılıyorumda dıgerlerı ne kucuk olanlar
kontrolcuyle alakası yok yanıŞarj olabilen piller var ya onları şarj etmek için kullanılan devre şimdi baktım
HeeeŞarj olabilen piller var ya onları şarj etmek için kullanılan devre şimdi baktım
Ben değilimHocam 5 sipariş hakkı var siz 20 urunu 5 sipariş hakkıyla sipariş etmiş olabilirsiniz
Toplam 104tl ödemişim. N11de tanesi 40 tl olunca almıyordum. Bu şekilde bana çok uyguna geldi. Diğer aldığım ürünlere de 70tl civarı vergi kesti zaten. Bunun da vergisi normal yani. En ucuz vergiyi işlemci braketine ödemişim 55,49 Tl.Hocam tekli ve yirmili fiyatının aynı olması normalde yirmiliye eklenen vergi ne kadar o önemli orijinal fiyat üzerinden vergilendirildiği için diğerine 30 lira vergi çıktıysa 20 tanesine en az 150+ vergi çıkmıştır ne kadara geldi
Hmmmm anladımToplam 104tl ödemişim. N11de tanesi 40 TL olunca almıyordum. Bu şekilde bana çok uyguna geldi. Diğer aldığım ürünlere de 70tl civarı vergi kesti zaten. Bunun da vergisi normal yani. En ucuz vergiyi işlemci braketine ödemişim 55,49 TL.
Mesela şuan satıcı 20 adetin fiyatını yükseltti. Aynı şekilde RGB kablosu başlıklarından da 20 adet almıştım. O iptal oldu ve fiyatı yükseldi. 10lu olarak arkadaşımın hesabından 34tlye yeniden sipariş verdim artık.
Yok o büyük olan fan kontrolcüsü hocamkontrolcuyle alakası yok yanı
Fan + Led çoğaltıcı. 2si bir arada.Yok o büyük olan fan kontrolcüsü hocam
Ha öyle mi pardon hocamFan + Led çoğaltıcı. 2si bir arada.