türk yorumlarına baktım yok demiş birisiHocam Tetik Hassasiyeti Vardır Diye Tahmin Ediyorum .
türk yorumlarına baktım yok demiş birisiHocam Tetik Hassasiyeti Vardır Diye Tahmin Ediyorum .
Nasıl yapabilirim anlatabilir misin?Sürekli aynı ipden farklı hesaplar açıp denediysen bunu yapıyor. Ticket açıp aktif etmelerini istiyeceksin
Hocam telefonuna supervpn indir, VPN ile yeni Gmail hesabı kur sonra aliexpress hesabıda kur, kurduktan sonrada sipariş ver. Bu işlemleri yaparken VPN aktif ve çalışıyor olması lazım.Nasıl yapabilirim anlatabilir misin?
Yok sadece xboxta kullanılıyor pc için alırsan paran çöp olurPc için mi bu
Sepetteki vergiden başka ödeme ihtimali oluyor mu? hiç alışverişim olmadı aliexpressten.Aliexpress ''Black Friday'' İndirimleri Başladı
Link
İndirimler konuya eklenecektir.
gördüğünüz indirimleri paylaşırsanız sevinirim.
Type C 65 W Hızlı Şarj Adaptörü 205 TL Çoğunlukla Yorumlar olumlu ama Ben yurtdışından Böyle adaptör tarzı ürünler almanızı tavsiye etmem.
Kartuşlu Dolma Kalem Yeşil Renk 57 TL Ürün Hakkında Pek bir Yorumum yok ama TR'ye Göre Fiyatı Avantajlı.
Data Frog S80 Gamepad 375 TL Geçen İndirimlerde 10 TL daha ucuzdu ama bu fiyattada rakibi yok bende çektim 1 tane .
Çakmaklık Girişi Mp3 çalar + Bluetooth destekli 66 TL TR'ye Göre Yaklaşık 25 TL'lik Bir avantaj var Satıcıda İyi alınır.
600x300x2 mouse Pad 106 TL TR'ye Göre Fiyatı Çok Avantajlı Boyut Soranlar için Klavye İle mouse Sığar Yani Alınır.
Şarjlı Kafa Lambası 60 TL Ürünün Aynısından Var Çok İş Görüyo Kaçırmayın fiyatıda uygun.
Usb Çoklayıcı 52 TL Fiyatı Uygun alınır.
3 Metre RGB Şerit Led 66 TL Bedava .
Akvaryum Sünger Topları 15 Adet 50 TL Fiyatı Uygun .
Apple Watch Wireless Charger 70 TL Uygun Fiyatlı.
Şarj Edilebilir Kamp Lambası 62 TL Işık Kalitesi İyi Duruyor İhtiyacı Olan Kaçırmasın.
250 ML Mini hava Nemlendirici 85 TL Ürün Hakkında Yorumum Yok.
1080 P Mini Gizli kamera 93 TL Çökülür Yaklaşık 1 Saat Çekim Yapabiliyor 93 TL Bedava .
2 M W Gösteren Hızlı Şarj Kablosu Ürün Hakkında Yorumum Yok.
Ben wifi ile bilgisayara bağladım oynanmıyordu?Yanlış Bilgilendirme yapmayın pc de Kullanılabiliyor.
Kablo İle Bağlanıyor Technopat Ta İncelemesi Var hatta.Ben wifi ile bilgisayara bağladım oynanmıyordu?
Benim Alışverişlerimde Sepetten Başka Vergi almıyollardı Gelince Sorun Olmaz.Sepetteki vergiden başka ödeme ihtimali oluyor mu? hiç alışverişim olmadı aliexpressten.
hocam indirim için şimdi satın alı ibaresi var 1300 tl olması lazım sepette 1683 tl çıkıyor. bir şey mi yapmam lazım 1300 e alabilmek için ?Kablo İle Bağlanıyor Technopat Ta İncelemesi Var hatta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim Alışverişlerimde Sepetten Başka Vergi almıyollardı Gelince Sorun Olmaz.
Bi Fikrim Yok.hocam indirim için şimdi satın alı ibaresi var 1300 TL olması lazım sepette 1683 TL çıkıyor. bir şey mi yapmam lazım 1300 e alabilmek için ?
Akko 5075B artı V2 75% sıcak deÄiÅtirilebilir çok modlu RGB mekanik oyun klavyesi 2.4GHz kablosuz/USB tip-c/Bluetooth 5.0 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Fiyat Farkı Var Bütçesi Olan Bunu Da Alabilir.bu daha iyi değil mi 5 metre ve 150 colors diyor üstelik kumandası da var1M-30M usb'li Åerit Led ıÅıkları RGB kızılötesi Bluetooth kontrol Luces aydınlık dekorasyon oturma odası için 5050 Åerit aydınlatma lambası - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com