Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Aliexpress Black Friday ve İlk Sipariş indirimleri 🔥 (Çoğu İndirim Eklendi)

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Link bunu aldım 3 metre
Hayırlı olsun bende alıcağım galiba bunlar ne kadar elektrik tüketiyor ve bunda 4 tanemi renk var banamı öyle geldi 150 colors falan diyorlardı bazı ürünlere bunda kırmızı yeşil sarı mor falan var galiba

yaman..k

80+ Silver
Hayırlı olsun bende alıcağım galiba bunlar ne kadar elektrik tüketiyor ve bunda 4 tanemi renk var banamı öyle geldi 150 colors falan diyorlardı bazı ürünlere bunda kırmızı yeşil sarı mor falan var galiba
Bende Eskiden Vardı Kuzene Verdim Çok Az Elektrik Tüketiyo. Çoğu Renk Ve Tonları Var Uygulamadan Ayarlarsanız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tosla Kart İle alırsanız %5 İade var Yararlanabilirsiniz.

Son düzenleme:

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Usb çoğaltıcı falan öneren var mı beyler?

yaman..k

80+ Silver

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
Aliexpress ''Black Friday'' İndirimleri Başladı

Link Tosla İle %5 İade Var.

İndirimler konuya eklenecektir.

gördüğünüz indirimleri paylaşırsanız sevinirim.

Type C 65 W Hızlı Şarj Adaptörü 205 TL Çoğunlukla Yorumlar olumlu ama Ben yurtdışından Böyle adaptör tarzı ürünler almanızı tavsiye etmem.

Kartuşlu Dolma Kalem Yeşil Renk 57 TL Ürün Hakkında Pek bir Yorumum yok ama TR'ye Göre Fiyatı Avantajlı.

Data Frog S80 Gamepad 375 TL Geçen İndirimlerde 10 TL daha ucuzdu ama bu fiyattada rakibi yok bende çektim 1 tane :love:.

Çakmaklık Girişi Mp3 çalar + Bluetooth destekli 66 TL TR'ye Göre Yaklaşık 25 TL'lik Bir avantaj var Satıcıda İyi alınır.

600x300x2 mouse Pad 106 TL TR'ye Göre Fiyatı Çok Avantajlı Boyut Soranlar için Klavye İle mouse Sığar Yani Alınır.

Şarjlı Kafa Lambası 60 TL Ürünün Aynısından Var Çok İş Görüyo Kaçırmayın fiyatıda uygun.

Usb Çoklayıcı 52 TL Fiyatı Uygun alınır.

3 Metre RGB Şerit Led 66 TL Bedava :giggle: .

Akvaryum Sünger Topları 15 Adet 50 TL Fiyatı Uygun .

Apple Watch Wireless Charger 70 TL Uygun Fiyatlı.

Şarj Edilebilir Kamp Lambası 62 TL Işık Kalitesi İyi Duruyor İhtiyacı Olan Kaçırmasın.

250 ML Mini hava Nemlendirici 85 TL Ürün Hakkında Yorumum Yok.

1080 P Mini Gizli kamera 93 TL Çökülür Yaklaşık 1 Saat Çekim Yapabiliyor 93 TL İyi Fiyat .

2 M W Gösteren Hızlı Şarj Kablosu Ürün Hakkında Yorumum Yok.

Bluetooth Kablosuz Kulaklık 88 TL Çok Uygun Spor Yaparken Filan İş Görür Çökün :giggle: .
BU NAISL

Top Bottom