4'ünde almıştım kargom az önce geldi. ilk defa çinden bukadar hızlı ürün geldi 6. günün sonunda geldi bazı yerli siteler bile 6 günde göndermiyor bazı ürünleri . çok hızlıydı ürün çalışıyor test ettim bu fiyata bedava ötesi oldu ürün güzel haber veren arkadaşa tekrar teşekkürler.Teşekkürler sipariş verdik.
Hocam ürünün kalitesi nasıl doğru ölçüyor mu ?4'ünde almıştım kargom az önce geldi. ilk defa çinden bukadar hızlı ürün geldi 6. günün sonunda geldi bazı yerli siteler bile 6 günde göndermiyor bazı ürünleri . çok hızlıydı ürün çalışıyor test ettim bu fiyata bedava ötesi oldu ürün güzel haber veren arkadaşa tekrar teşekkürler.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gayet yeterli kalitesi var pek anlamam bu cihazlardan ama memnun kaldık. Doğru ölçüm yapiyor şuan için. başka bi chaz daha var bizde sıkıntı yok. 4 adet ince kumanda pili ile çalışıyor yeni pil taktım gayet iyi durumda. USB girişi var ama ne işe yaradığını bilmiyorum pilsiz çalıştırır mı acaba usb yerinden tam olarak ne işe yarıyor bilgisi olan yazarsa daha sağlıklı olur.Hocam ürünün kalitesi nasıl doğru ölçüyor mu ?
Benimki dağıtımda öğrenip alan arkadaşlara bilgi vericem.Gayet yeterli kalitesi var pek anlamam bu cihazlardan ama memnun kaldık. Doğru ölçüm yapiyor şuan için. başka bi chaz daha var bizde sıkıntı yok. 4 adet ince kumanda pili ile çalışıyor yeni pil taktım gayet iyi durumda. USB girişi var ama ne işe yaradığını bilmiyorum pilsiz çalıştırır mı acaba usb yerinden tam olarak ne işe yarıyor bilgisi olan yazarsa daha sağlıklı olur.
dostum ürün anladığım kadarıyla şarjlı değil elinde pil bulunmayanlar usb üzerinden de tansiyonunu ölçebilirGayet yeterli kalitesi var pek anlamam bu cihazlardan ama memnun kaldık. Doğru ölçüm yapiyor şuan için. başka bi chaz daha var bizde sıkıntı yok. 4 adet ince kumanda pili ile çalışıyor yeni pil taktım gayet iyi durumda. USB girişi var ama ne işe yaradığını bilmiyorum pilsiz çalıştırır mı acaba usb yerinden tam olarak ne işe yarıyor bilgisi olan yazarsa daha sağlıklı olur.
type c ile pilsiz çalışıyorGayet yeterli kalitesi var pek anlamam bu cihazlardan ama memnun kaldık. Doğru ölçüm yapiyor şuan için. başka bi chaz daha var bizde sıkıntı yok. 4 adet ince kumanda pili ile çalışıyor yeni pil taktım gayet iyi durumda. USB girişi var ama ne işe yaradığını bilmiyorum pilsiz çalıştırır mı acaba usb yerinden tam olarak ne işe yarıyor bilgisi olan yazarsa daha sağlıklı olur.